Skal du booke en kran til husbyggeriet? Det skal du vide

//

Hvis du har planer om, at du snart skal renovere eller bygge om eller til på din bolig, kan det med stor sandsynlighed tænkes, du får brug for en kran. Kraner er praktiske, fordi de tillader dig at løfte tungt og højt – uden at du f.eks. er nødt til at køre en stor og tung maskine ind på din græsplæne. Konsekvensen heraf er nemlig typisk, at du ødelægger den fine plæne – ligesom du muligvis er nødt til at ødelægge dele af din hæk for at skabe fri passage til maskinen.

Her står kranen i stedet praktisk placeret på den rette side af hækken, ligesom den klare højere løft, hvis det er nødvendigt.

Skal du leje en kran, så husk at tænke over følgende inden du booker.

Vælg den rette kran til jobbet

Du skal naturligvis insistere på professionel vejledning, når du kontakter et kranfirma for at forhøre dig på deres services. En kran er nemlig ikke bare en kran, men findes i mange forskellige udformninger. For de fleste vil det være tilfældet, at de kan få dækket deres behov med en mobilkran. En mobilkran har den fordel, at den kan køre på offentlige veje og er nem at stille op tæt på boligen. Dermed kan du slå støttefødderne ned uden for din hæk eller dit hegn og få løftet genstande eller mandskab op i den rette højde – eller du kan vælge at bare løfte genstande over hegn eller hæk og sænke dem ned – f.eks. hvis du får leveret et stort legehus eller tilsvarende.

Husk at tænke over transporttiden

Hvis du skal leje en kran, så sørg for at vælge et landsdækkende kranfirma, som kan levere fra en beliggenhed ikke alt for langt fra dig. Det skal du vælge, fordi du naturligvis også skal betale for benzin samt den tid chaufføren, mandskabet og selve maskinen er på vejen.

Se dig derfor omkring, så du finder et firma med fysisk adresse nær dig. Det bliver det kun en bedre oplevelse af.

 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark