Få mere ud af dit træ med flishugning

//

Flishugning er en effektiv måde at udnytte overskydende “træaffald” – og i de fleste tilfælde anses træer, der skal væk, som en slags affald, der skal ryddes af vejen. Men med flishugning har du faktisk mulighed for at udnytte dit træ, så du får mere ud af det, og så det hele ikke blot går til affald, som køres væk.

Flis kan anvendes til mange ting

Flis er et materiale, der kan anvendes til mange forskellige ting, og det kan blandt andet anvendes til handel ved salg af flis. Det er også oplagt at anvende flis i din have, hvor det kan fungere som dække, så det er med til at bevare fugtigheden i jorden. Dette er desuden med til at bevare- og forbedrer den alsidige mængde og variation af de gavnlige organismer, der er godt for jordens sundhed. Flis er altså ikke restaffald men et utroligt anvendeligt materiale, som du enten bør anvende selv eller sælge videre til andre.

Ring for at høre nærmere om muligheden

Hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om muligheden, kan du altid klikke ind via de to henvisninger længere oppe. Her kommer du ind på en side, hvor du har mulighed for at indhente mange flere informationer om mulighederne, og du kan både læse beskrivelser samt se video af, hvordan flishugning fungerer i praksis.

At ringe kan også være en god måde at få svar på diverse spørgsmål. Det kan være, at du aldrig har hørt om muligheden før, og derfor brænder inde med at få svar på en masse forskellige spørgsmål. Du får fat i dem, der har helt styr på det, og de kan med sikkerhed besvare alle dine spørgsmål. Og sammen kan I finde frem til, hvilken løsning, der passer bedst til dine behov.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark