Labelprintere til dit kontor

//

Det er vigtigt at der kan blive holdt styr på ens kontor, uanset om det er et professionelt kontor eller dit eget lille private hjemmekontor a la det, som Agnes har skrevet omkring på sin blog. Især hvis der er flere arbejdere, så kan det hurtigt begynde at blive svært at holde styr på alle tingene, hvor hører til hvor, og hvad tilhører hvem. Jo større kontoret er, des sværere bliver det at holde styr på. Her kommer labelprinteren ind, som et essentiel for alle arbejdspladser. Det er en nem og hurtig måde at holde styr på, og kategorisere ting. Det er alt fra vigtige papirer og mapper, til hvilke vandflasker eller madpakker der tilhører hvem. Det er også en billig måde at sortere og kategorisere på. Det gør arbejdet nemmere og mere effektivt, jo mere der er styr på alle materialer og grej der er på kontoret. Det gælder selvfølgelig heller ikke kun kontorer, men også lagerbygninger, frisørsaloner eller hjemmekontoret. Alle steder hvor der er flere ting, der enten vedrører flere mennesker eller flere ting. Altså er labelprinteren til arbejdspladser, en af de mest brugte og effektiviserende redskaber, som næsten alle arbejdspladser har liggende mindst en af.

Enkel og effektiv

Hvis du er en af de få, som ikke kender til hvad en labelprinter egentlig er, så er det helt simpelt en maskine der kan printe små eller store labels ud, som du så kan klistre på enhver overflade som du ønsker den skal være på. Du bestemmer helt selv hvad det er der skal stå, og hvor den skal være. Udover det, er der så mange forskellige labelprintere, at du sagtens kan finde en der passer til lige præcis dig eller din arbejdsplads. Der findes labelprintere i små håndholdte versioner, som fylder mindre end en gammeldags telefon. Den kan du simpelthen bare have liggende i skuffen når du ikke bruger den. Det er selvfølgelig så også kun de lidt mindre labels som disse små printere kan lave. Så kan du også få de lidt eller noget større versioner af printerne, lavet til firmaer med mere præcise eller større behov.

Hvad du kan vælge imellem

Her kan du selv vælge mellem forskellige størrelser og bredder som disse labels kan blive printet i. Du kan vælge imellem 3.5 mm, 6, 9 og helt op til 36 mm, som du kan få disse labels i. Dette giver mulighed for at få labels med op til 17 printbare linjer, eller 465 symboler. Du kan derudover vælge imellem manuelle printere med tastaturer, hvor du taster manuelt ind hvad du vil have, at der skal stå på denne label, hvorefter printeren så udskriver det. Du kan også vælge at købe en printer som er trådløs og uden tastatur. Her kan du med Wi-Fi,  eller med USB tilslutning fra din computer, udskrive din label. Til sidst kan du også vælge en printer som kan det hele. Der er altså rigeligt af forskellige muligheder, som du kan vælge imellem, alt efter dit behov og budget. Når først du har selve printeren, skal den kun genopfyldes en gang imellem med etikettepapiret. Hvilket er ligesom enhver anden printer.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark