Hold børnenes mad frisk med den rigtigt madkasse

//

Mange børnefamilier bliver dagligt konfronteret med det samme problem: I – forældrene – har stået morgen eller aftenen forinden, og gjort jer umage med at lave lækre og inspirerende madpakker til de små guldklumper, men når skoledagen er ovre, så finder I en halvspist madpakke i barnets skoletaske, da maden er blevet dårlig i løbet af skoledagen. Sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis man anskaffer sig en god madpakke og køletaske.

Lunkne madpakker og svedig ostemad

Der findes få ting så ærgerlige, som at få en halvspist madpakke retur. Det er spild af mad, det er spild af jeres tid og penge, og derudover er det synd for barnet, da mad kan være alfa og omega for et velfungerende barn – uden mad og drikke, dur helten ikke. Det kan dog også være meget forståeligt fra barnets perspektiv, da det er de færreste, der har lyst til at spise en lunken leverpostejmad, en svedig ost eller en slatten agurkestang. Det er derfor vigtigt, at man undgår at maden bliver trist og kedelig fra den har forladt køleskabet, til den skal spises af junior i frikvarteret. Derfor er det vigtigt at købe en rigtig madkasse til børn.

Hold maden frisk med en god madpakke og køletaske

Som forklaret i det forrige afsnit, er der rigtig mange gode grunde til, at maden skal holdes frisk i løbet af skoledagen. Men hvordan gør man det? Det kan du klare med en køletaske! Et stort udvalg af gode køletasker til børn kan findes hos https://loukrudt.dk/spise-og-drikke/madpakken/koeletasker/. Med en køletaske kan du holde maden afkølet, ligesom den gøres i et køleskab. Et køleskab kan dog være noget svært at tage med i skole, og derfor er en køletaske den oplagte løsning. Du skal blot lægge et køleelement i køletasken om morgenen, så burde maden holde sig frisk og dejlig indtil frokost, hvorefter barnet kan nyde den lækre mad. Taskerne kan købes i forskellige flotte farver og print, samt i forskellige størrelser. De kan også anvendes til picnicture eller lignende, hvor man har mad med der skal holdes afkølet.

 

 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark