Hvor kan man prøve infrarøde saunaer / saunatæpper?

//

Infrarød sauna: hvor skal man hen

111 Skin er førende i branchen, når det kommer til avancerede terapier, og mærkets 111CRYO/HEAT-udpost ved Harvey Nichols i London kan prale af en verdensførende infrarød saunapude sammen med et kryoterapikammer, der tilbyder begge ekstreme temperaturer til de mest entusiastiske wellness-søgende.

 

Mærkets infrarøde sauna er et skridt op fra de fleste. Hvis man skal have et infrarødt saunatæppe istedet kan det findes her idet den kombinerer direkte varme med lys (tænk: en fuldkrops LED-maske) for at forstærke fordelene på hudniveau og vibrationsmassage for at støtte spændingslindring.

 

Til restitution efter træning tilbyder Sloane Squares KXU-motionscenter sessioner på enten 25 eller 45 minutter i sin egen infrarøde pod, mens Cloud Twelve er destinationen for vestlondonere.

 

Hvorfor har alle tanker om Cerave?

Fremkomsten af ​​det infrarøde saunatæppe

Fordelene ved regelmæssige infrarøde saunasessioner kan være fristende, men det er usandsynligt, at det er muligt for de fleste at besøge en spa eller klinik flere gange om ugen. Indtast: det infrarøde saunatæppe derhjemme. Disse bærbare, foldbare kokoner leverer alle fordelene med praktiske funktioner: du kan glide ind og ud, så ofte du vil, fra dit eget soveværelse.

 

Hvor findes tæppet i Danmark?

 

I Danmark har Markedsleder NordicHigh skabt et tæppe, der virkelig overgår forventningerne. Udformet med infrarøde varmepaneler klemt mellem vandtæt teknisk stof, er det klart den enkleste måde at høste fordelene ved varmeterapi. Du skal blot sætte den i stikkontakten, glide ind, vælge din varmeindstilling (fra 95 til 165 Fahrenheit) og slukke i 30-60 minutter.

 

Fornemmelsen er unægtelig afslappende: forestil dig komforten ved et vægtet tæppe kombineret med tør, fuldstændig kontrollerbar varme. Mærket sælger svedabsorberende håndklædeindlæg som en del af dets Experience Kit, hvilket betyder, at du kan bruge dit tæppe uden tøj, og der er en specialist rengøringsspray til at tørre interiøret af efter hver session. I det hele taget er det en strålende effektiv måde at høste fordelene ved infrarød sauna på uden at skulle rejse til en klinik.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark