Forskel på padelbold og tennisbold

//

Padel er en blanding af tennis og squash, hvor der spilles med en bold, der til forveksling ligner en tennisbold.

Padel er en meget populær sport i Sydamerika og er ved at blive en af de mest udbredte sportsgrene i Europa. Samtidig er World Padel Tour ved at udvikle sig til en stor turnering.

Padel er en taktikbaseret og intens sport, der kræver både omtanke og udholdenhed. Padel er en ideel sport for personer, der ønsker at udvikle deres kondition og styrke.

Hvad er en padelbold?

En padelbold ligner og opfører sig som en tennisbold. Forskellen består i det tryk, der er i boldene. I padelbolde er trykket ca. 10% lavere end i en tennisbolde. Det lavere tryk gør boldene velegnede til padelsporten, hvor duellerne ofte er længere end i tennis.

Hvad er en tennisbold?

En tennisbold er en bold, der bruges til at spille tennis. De fleste tennisbolde er lavet af plastik eller gummi, og er ca. 2,5 tommer i diameter. De fleste tennisbolde har en blød overflade, så de er lette at spille med.

Hvordan er padelbold og tennisbold forskellige?

Padelbolde er lavet af samme materiale som tennisbolde, men de har, som nævnt, et lavere tryk. Det lavere tryk gør dem velegnede til padelsporten, hvor duellerne ofte er længere end i tennis.

Hvordan er padelbold og tennisbold ens?

Padelbolde og tennisbolde er begge lavet af blødt materiale, så de er lette at spille med. De fleste padelbolde og tennisbolde er også lavet af gummi eller plastik og de er ca. lige store ligesom udseendet er nærmest ens.

Køb padelbolde i rør

Mange padelcentre i Danmark sælger bolde, så du aldrig løber tør. Ofte finder du dem i en automat, hvor du kan trække et rør med 3 bolde i.

Bor du i Esbjerg?

Har du lyst til at prøve at spille padel og bor du i Esbjerg eller omegn, så prøv at køre til Breinholtgaard Golf & Padel klub, hvor du finder 2 udendørs baner i noget nær Jyllands smukkeste omgivelser. Tjek hjemmesiden ud her.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark