Derfor bør du vælge Epoxy!

//

Epoxygulvet er gået hen og er blevet lidt af en favorit hos mange danske boligejere. Det skyldes ikke mindst gulvets gode renomme, hvor det er kendt for at byde på stor styrke, let rengøring og god pris – hvilket må siges at være den hellige treenighed, hvis man er på udkig efter nyt gulv.

Noget af det særlige ved et epoxygulv er, at det har en fuldstændig flad overflade, hvor der ikke er spor af fuger eller sprækker. Det er blandt andet resultatet af, at gulvet lægges i ét lag og fordeles jævnt. Det at der er én stærk overflade – og at materialet i sig selv er så stærkt – betyder, at gulvet opnår en meget stor holdbarhed. Blandt andet derfor er det ikke kun at finde i mange private hjem, men er også en del af mange arbejdspladser, hvor det er den foretrukne gulvløsning.

En ting, som giver epoxygulvet endnu en fordel er, at det hæfter sig utrolig godt til betongulve. Det er derfor nemt at få lagt et epoxygulv uden at skulle en masse forarbejde igennem, da de fleste allerede har det rå gulv klart i boligen eller på arbejdspladsen.

Dog skal man vide, at det rå betongulv kan kræve en smule opretning, da det ikke nødvendigvis er i perfekt vatter, hvis det ikke har udgjort det primære gulv. Dette er dog typisk nemt og billigt at rette op på.

Når epoxygulvet skal lægges ovenpå dette fundament, så bør man bruge en fagmand, da det kan være svært selv at kontrollere og udføre til perfektion. Klik ind på https://epoxy-design.dk/epoxygulv/, hvis du skal bruge et godt tilbud fra en virksomhed, som lægger flotte gulve og kan tilpasse designet.

Når dit nye epoxygulv er lagt, kan du desuden finde ekstra glæde i, at det er meget nemt at holde rent. Alene en gang støvsugning og en tur med en gulvmobbe vil kunne holde gulvet fint rent. Igen kommer fraværet af fuger og sprækker til udtryk som en fordel, da skidt ikke kan gemme sig heri.  

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark