Få den miljørigtige skrotpræmie

//

Hvis du har en gammel bil, der bare fylder meget i din garage, er det måske på tide at skrotte den. Det vil ikke blot frigøre noget tiltrængt plads, men du kan også gøre det på en miljøvenlig måde og få en skrotpræmie for besværet! I dette blogindlæg vil vi diskutere de bedste måder at gå til skrotning af din bil på og få flest mulige penge for den. Så læs videre, hvis du er klar til at sige farvel til din gamle metalspand. Skrotpræmie er et udtryk for den pengepose, du kan få i hænderne, når du vælger at skrotte din bil. Du skal ikke forvente at blive rig på dette, da det er en absolut minimumspris for en bil, der stort set ikke har mulighed for at blive anvendt nogensinde igen. Den skal skrottes, og der er måske nogle dele, som et værksted kan anvende, og ellers er der ikke meget ved den. Det er derfor en god ide ikke at have de højeste forventninger, når du skal modtage et pris på den, men du må da naturligvis gerne have standarder, så du går efter at få en forventet pris for den.

Det første skridt er at finde en velrenommeret skrotplads. Du skal sikre dig, at de har licens og er forsikret, og at de tilbyder konkurrencedygtige priser for din bil. Når du har fundet en god skrotplads, er det næste skridt at forberede din bil til skrotning. Det betyder, at du skal fjerne alle væsker (olie, benzin, bremsevæske osv.) samt batteriet og eventuelle andre farlige materialer. Det er også vigtigt at fjerne alle værdifulde dele fra bilen (f.eks. stereoanlæg, sæder osv.), før du tager den med til skrotning.

Når din bil er klar til skrotning, skal du tage den med ned til skrotpladsen og forhandle en pris med den ansatte. Sørg for at spørge om eventuelle skrotpræmier, som de eventuelt tilbyder, da det kan øge din udbetaling med et par ekstra kroner. Når I er blevet enige om en pris, tager medarbejderen din bil væk og genbruger den på en miljømæssigt forsvarlig måde. Og det er det hele. Du har lige skrottet din bil og fået lidt penge for at gøre det. Herunder er opsummeret nogle af de vigtige skridt:

  • Sørg for, at skrotpladsen har licens og er forsikret
  • Fjern alle farlige materialer fra bilen (væsker, batteri osv.)
  • Fjern alle værdifulde dele fra bilen (stereoanlæg, sæder osv.)
  • Forhandle en pris med medarbejderen

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark