Bruger du miljøvenlig gødning i haven?

//

Den grønne omstilling er godt i gang, men der er stadig meget man kan gøre. Selv om ens egen kamp for miljøet, kan føles som en dråbe i havet, så kan mange dråber hurtig blive til en stor sø. De valg som du tager, er derfor vigtige valg. Her kan du læse mere om, hvordan du kan tage flere grønne valg, i hverdagen.  

Vælg papiret væk 

En måde at vælge grønt, er at fravælge papir, når det kan lade sig gøre. I dag, så kan rigtig meget kommunikation foregå online, så det er ofte ikke det store behov, for at nedfælde alt mulig på papir. Hvis du bliver bevidst om, hvor meget du, både privat og på din arbejdsplads, bruger papir, så kan du nemlig være med til at værne om skovene.  

I dag, så er det ingen hemmelighed at papirproduktionen ødelægger vores skove. Heldigvis er det kommet restriktioner på noget af skovdriften, og det forventes også at kommer mere i fremtiden. Men hvis vi alle sammen begynder at overveje, vores brug af papir, så kan vi være med til at passe på skovene, og dermed også være med til at skabe en grønnere fremtid for de næste generationer.  

Papir er meget ressourcekrævende at producere, og er med til at ødelægge skove over hele verden. Papir kan også være med til at skade vandløb og søer, i værste tilfælde så kan papirproduktionen også være med til at skade drikkevandet, da kemikalier fra papirproduktion, kan havne i drikkevandet.  

Typiske steder, hvor mange af os kan spare på brugen af papir, er ved at sende post via mail, og tilmelde sig diverse digitale kommunikationsfora. Det kan også være ved at benytte digitale medier, til at læse bøger og aviser, sådan at man ikke bruger papir unødvendig.  

Sådan får du en miljøvenlig have 

Skov, træer, blomster og planter er vigtige elementer, for at skabe en balanceret grøn verden. Hvis du er så heldig at være haveejer, så kan du sørge for at skabe en så miljøvenlig have som mulig. Det kan være ved at lade haven vokse sig grøn og frodig, sådan at du skaber rum for at blomster og bier kan hygge sig.  

Det kan også være ved at bruge organiske produkter, som giver gode vækstrammer. Læs mere om havehandel.dk, hvis du ønsker at få jordforbedring som skaber de bedste rammer for alle slags planter.  

Det at bruge naturgødning i haven, er med til at beskytte græsplæne, blomster og planter, og til at skabe en næringsrig og sund jord, hvor planterne trives og vokser. Hvis du behandler din have med naturlige produkter, så vil du få en have som takker dig, med at give dig grøn græsplæne, frodige blomster og en køkkenhave som du kan nyde hele sommeren.  

En frodig og grøn græsplæne 

For mange haveejere, så er en grøn og frodig græsplæne et af de vigtigste elementer i haven. Hvis du ønsker at plante en ny græsplæne, eller bare har lyst til at give den eksisterende græsplæne ny liv, så skal du kigge nærmere på Husplushave. Her finder du nemlig al den information som du har brug for, for at kunne plante en frodig og grøn græsplæne som du kan være stolt af.  

Selv om græs såning måske tager lidt længere tid, end det vil gøre at købe rullegræs, så er det få ting som kan måle sig med at se græsset gro. Det er selvfølgelig også billigere, end det er at købe færdig produceret græs.  

Hvis du formår at få en frodig og grøn have, med brug af naturlige produkter, så vil dette være et af de grønne valg som du tager i hverdagen. Hvis du også fokusere på at bruge så lidt papir som mulig, så passer du også på alle verdens skove.  

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark