Sådan passer du både på din virksomhed og på miljøet

//

Når man driver en virksomhed har man et ansvar. Det ansvar er både overfor de ansatte i virksomheden men bestemt også overfor miljøet. Der er flere måder, hvorpå at man kan passe på miljøet som virksomhed. Dem kan du blandt andet læse mere om i denne artikel. Når man driver en virksomhed er det selvfølgelig også vigtigt at man passer godt på sin virksomhed. Ellers kan det være svært at drive den igennem kriser og svære tider. Det få du også et par råd om her.

Pas godt på din virksomhed med en registrering af dit varemærke

Hos Nemrettighed beskæftiger man sig med registrering af varemærker for virksomheder. Nemrettighed er et firma, der hjælper virksomheder igennem deres varemærkeregistrering, fordi at det både kan være en svær proces men bestemt om meget vigtigt proces. Driver du derfor en virksomhed, hvor du gerne vil kendes på dit navn og din ydelse eller dit produkt, så er en varemærkeregistrering en rigtig god ide. Det er nemlig dit varemærke, som dine kunder kan kende dig på. Når du vælger at få Nemrettighed til at hjælpe dig med varemærkeregistreringen, så skal du ikke selv bruge tid eller energi på det. til gengæld får du en langt bedre og nemmere kontrol med dit varemærke og eventuelt misbrug af det. Din virksomhed vil stå langt bedre på markedet og mere sikkert i forhold til konkurrenter med en varemærkeregistrering. Så selvom det kan virke som en lang og tidskrævende proces, så er den det værd.

Registrering af varemærke i eller uden for Danmarks grænser?

Du kan både registrere dit varemærke udelukkende i Danmark eller vælge at udvide registreringen, så den også gælder i udlandet. Det kommer an på din virksomhed om det giver mening kun at lade sig varemærkeregistrere i Danmark eller andre steder også. Det er hos patent- og varemærkestyrelsen at man registrerer sit varemærke. Som det er med så mange andre offentlige styrelser er det ikke noget man blot klare på en eftermiddag. Derfor er der mange virksomheder, der overlader den tunge del af sin registrering til Nemrettighed. Dermed skal du kun kommunikere med Nemrettighed. Helt basalt betyder en varemærkeregistrering at du har dit navn, dit logo eller slogan for dig selv. Andre virksomheder får dermed svært ved at kopiere dig og din virksomheds gode navn. Det er en fordel, fordi dine kunder så ikke kommer til at forveksle dig med en af dine konkurrenter. Eller omvendt, forveksler en af dine konkurrenter med dig. du skal være opmærksom på at din registrering gælder i 10 år og dermed skal fornyes hvert tiende år.

Pas også godt på miljøet

Med en varemærkeregistrering passer du godt på din virksomhed, dit navn, logo og slogan. Men derudover er det også vigtigt, at man passer godt på miljøet. Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt, at du gør noget aktivt for at passe på miljøet. Det kan være alt fra at købe miljøvenlige produkter, vælge miljøvenlige transportmuligheder til en miljøvenlig drift på kontoret. Hvis du ønsker at lave en miljøvenlig drift af kontoret, så kan I vælge ikke at bruge papir på jeres kontor. I stedet kan I have alt liggende online på jeres computere. Selvom langt de fleste dokumenter alligevel ligger online, så er der desværre stadig mange virksomheder der benytter sig rigtig meget af udprint. Papir og dermed udprint er virkelig en tungt belastende faktor for miljøet. Derfor kan I som virksomhed faktisk gøre en reel forskel, hvis I vælger at drive jeres kontor helt uden brug af papir og udprints.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark