Autocamper

//

Fuglene synger, vandet risler, den varme brise suser gennem håret. Ahh.. outdoor ferier er en helt særlig oplevelse. Men når tordenen buldrer og baldrer, regnen falder fra himlen og vinden ikke er til at stå oprejst i, så er teltet måske ikke tilstrækkeligt trygt. Men dette skal ikke holde dig fra at få en fantastisk outdoor-ferie oplevelse. Med en autocamper har i jeres helt eget transportable hjem på hjul med jer. Så er der rig mulighed for at nyde sol, stilhed og natur i det gode vejr, og samtidig afskærme sig fra regn og kulde, hvis behovet opstår. Hos Ahorn Danmark sælger og lejer topkvalitets autocampere, og det kræver intet andet end det normale personkørekort at bestyrer køretøjet. Se mere om bilerne her: https://ahorndanmark.dk/

En anden fantastisk ting med en autocamper er muligheden for at komme helt tæt på naturen og den ønskede destination. Ønsker i ligeledes en ferie væk fra alt civilisation kan du køre med autocamperen indtil i finder den helt rette destination til det. Intet er forudbestemt når i kører med autocamper, tid og sted er intet problem og alt kan tages i jeres eget tempo. Har i pludselig lyst til at forlænge opholdet, så gør i det. Får i lyst til at tage til en anden destination, så gør i det. Intet kan stoppe jer. Det er heller ikke et problem hvis i er en stor familie, for Ahorn Danmark har biler med plads til op til 7 personer i deres Canada serie. Se for eksempel denne model med 7 sovepladser: https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/canada-as/.  

I kan også nyde tosomheden i denne Van 620, som kan lejes gennem Ahorn Danmark: https://ahorndanmark.dk/lej-autocamper/van-620/. Denne autocamper er lidt mere en varevogn. Størrelsen er derfor egnet til storbyferier og kan endda holde i de fleste europæiske parkeringskældre. Den er derfor perfekt til at opleve hovedstæderne i Europa med, og samtidig kan den komme helt tæt på naturen så i vågner op med den bedste udsigt fra sengen af. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark