Drop kvittering hos din Kiropraktor

//

 

Hos din Kiropraktor i København går vi som alle andre steder i samfundet også op i miljøet. Vi har derfor som flere andre indført den papirløse klinik. Det vil sige vi sender din kvittering til dig i vores GDPR afstemte portal hvor du kan hente og gemme den til videre brug. Her har du også mulighed for at booke tider samt kommunikere direkte med os.

Skal vi kommunikere med egen læge f.eks. ifht resultatet af din ultralydsscanning som du har fået foretaget hos os, sker dette tillige også elektronisk. Vi tror meget på at det papir løse samfund er vejen frem til en mere bæredygtig fremtidig for os alle samt de fremtidig generationer, og vi forsøger derfor alle steder at minimere brugen af papir og andet. Vi kan ikke gøre det alene, men hvis vi alle står sammen kan vi gøre en forskel

 

Vi kan hjælper dig!

Hvad vi måske ikke kan alene på miljøfronten, kan vi heldigvis hjælpe med på anden vis.

 

I klinikken har du mulighed for at få hjælp til håndtering af dine rygsmerter hvad enten det er akut hold i ryggen, hekseskud eller mere langvarige smerte problematikker. 

Vi tilbyder desuden muligheden for ultralydsscanning af høj kvalitet inden for muskel og ledområdet – dette uden ventetid. Der er samtidig ingen behov for henvisning fra egen læge ved ultralydsscanning hos Kiropraktor og er du medlem af Sygesikringen Danmark får du tilskud til din skanning hos kiropraktor. 

 

Din Kiropraktor Østerbro er således ikke kun til ondt i ryggen – men vi hjælper dig også gerne når du har problemer med sportsskader, ondt i skulder, ondt i knæet eller andet. 

 

Kiropraktorerne er med deres uddannelse sideløbende med lægerne den faggruppe som er bedst klædt på til at undersøge og vurdere dine gener og smerter, og vi har når nødvendigt muligheden for at hjælpe dig videre i sundhedssystemet. 

 

Ønsker du at komme godt på vej videre med et bedre liv uden gener – book tid hos Kiropraktor allerede idag. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark