Alt du skal vide om mælkesyrebakterier til baby

//

Er du ligesom jeg måske nybagt mor og usikker på mælkesyrebakterier, eller måske bare mor som er usikker på mælkesyrebakterier, så vil jeg prøve at gøre det kort og simpelt. Min idé var at gå lidt slavisk til værks uden for meget snik snak. 

Jeg bruger selv produkter fra Semper til maven, og derfor falder det mig naturligt, at det er dem jeg sætter fokus på. 

Mælkesyrebakterier?

De er mavens bedste ven og er med til at give os en god tarmbiota. Sempers produkter til maven indeholder probiotika, hvor den mest almindelige bakterie, som anvendes er mælkesyrebakerier. Hos Semper finder du tre forskellige produkter, som indeholder probiotika disse er Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier, Semper dråber med mælkesyrebakterier og Semper tyggetabletter. Fælles for dem er, at de indeholder L. reuteri Protectis, som er en naturlig mælkesyrebakterie, som blandt andet findes naturligt i tarmen og modermælk. I dosis af fem dråber eller én tyggetablet er der mindst 100 millioner levende L. reuteri Protectis mælkesyrebakterier. 

Mælkesyrebakterier baby?

Når det kommer til babyer, så er L. reuteri Protectis en patenteret naturlig mælkesyrebakterie, som i et stort antal af studier har vist sig at være sikker for børn.

Hvis dit barn lider af komælksproteinallergi, så kan du enten bruge Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier og Semper dråber, disse to er laktosefri og er helt frie for mælkeprotein. Det er i princippet også tilfældet ved tyggetabeltterne, her indgår mælk ikke som ingrediens, men Semper kan dog ikke garantere, at produktet er helt fri for mælk, og derfor anbefales disse ikke ved allergi.  

Dosis og holdbarhed?

Når du skal dosere Semper dråber, så er den anbefalede dosis fem dråber i døgnet, ved tyggetabletter er det 1 stk. i døgnet. Begge dele er uafhængigt af alder og vægt, og de må bruges helt fra fødsel og faktisk resten af livet. 

En flaske indeholder typisk 10 ml, og fem dråber svarer ca. til mellem 0,15 og 0,20 ml, derfor er der mellem 50 og 66 doser i en flaske. Ved tyggetabletterne er antallet af tabeletter lig med antallet af doser. Dråberne skal opbevares ved stuetemperatur og kan efter åbning holde sig i 3 måneder. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark