5 grunde til at du bare må prøve at flyve i ballon

//

Det har efterhånden været muligt i en del år nu, at se vores smukke land fra luften, på en helt unik og fantastisk måde som du aldrig glemmer. Så hvis du ikke har overvejet at prøve en luftballon tur endnu, så kommer her 5 grunde til at at du skal skynde dig ind på dreamballoon og booke en luftballontur 

Mærk et sus af historie 

Balloner har været brugt siden 1300 tallet i Kina, dog ikke med mennesker ombord. Det var først i 1783 i Frankrig at den første ballontur med personer blev en realitet. På landet var bønderne skræmt over at se balloner komme ned fra himlen og disse blev derfor angrebet, men en ballontur bliver hurtigt mere og mere kendt, og i Danmark bliver det en kendt forlystelse allerede i 1851 i Tivoli. En ballontur er noget helt unikt og du vil uden tvivl kunne mærke sensationen i historien når du prøver det selv.  

En unik følelse 

Den følelse du får lige før lift-off er virkelig ubeskrivelig, og selvom den kan beskrives er det alligevel noget du bare skal opleve for at forstå det til fulde. Har du prøvet at køre i rutsjebane, så kender du måske den spænding og forventning der langsomt bliver opbygget mens du bliver trukket op af bakken stille og roligt, lige indtil du når toppen….  

At være i et med skyerne 

Når først selve opstigningen er overstået og følelserne har lagt sig lidt igen, er det tid til endnu en enestående oplevelse. Ballonen har nu nået maksimal højde, og lige pludselig er du omgivet af en helt særlig følelse af stilhed og dyb ro, mens du blot svæver som var du i et, med himlen og skyerne. Her bliver man virkelig overvældet af en harmonisk følelse. 

En fantastisk udsigt 

Selv om du er en af dem der har set det meste af Danmark, så har du helt sikkert aldrig set Danmark på den måde. Udsigten fra en luftballon vil bare altid være anderledes. Du skal faktisk ikke ret mange meter over jorden før du vil opleve alting anderledes og på en helt ny måde 

 

Gaven der aldrig bliver glemt 

Skal du fejre noget helt unikt, en stor og særlig begivenhed som måske kun kommer en gang i livet, eller vil du bare på den mest romantiske date i hele verden, eller fortælle din far at han har været med til at give dig det bedste i livet, så er en luftballontur faktisk et rigtig godt match. Det er en gave som modtageren i hvert fald aldrig vil glemme, og det vil være en unik og enestående oplevelse.  

 

Er du ikke overbevist endnu?  

Der er meget mere end 5 gode grunde til at prøve en luftballontur, faktisk mange flere end dem der er nævnt her, men noget af det bedste du får med fra din tur er minder. Du vil huske en ballontur som noget unikt og fantastisk resten af dit liv, og er det ikke det som det hele netop handler om?  

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark