Giv en gave med betydning

//

Der er mange der går op i at deres gave skal være noget helt specielt. Gaver der gives fordi gaver skal gives, virker værdiløst og har ej heller den samme gennemslagskraft som en gave der siger noget.

Yderligere er der tendensen om at give gaver efter en ønskeseddel. Det er ikke en dårlig idé. Som gavegiver har man sikret sig at modtageren vil blive glad for gaven og kan bruge gaven. Set på det punkt, der er ønskesedlen en god ting; men essentielt giver man bare gaven fordi det var det der var ønsket.

Smykker med sten og symbolik

Så findes der dem, som går all-in på at en gave skal have betydning, og her er udvalget bredt. Her bliver gaverne også mere dekorative. De er ment til at blive vist frem og fange folks opmærksomhed mere end de nødvendigvis skal fungere som et redskab eller et værktøj.

Ting såsom farverige sten eller funklende krystaller falder indenfor denne kategori. Det særlige er netop at du kan give nogle smykker, som er flotte i sig selv. Tilføjer du dog deres sten eller krystallers betydning og fortæller dette til din modtager, så viser det en særlig dybde.

Du har ikke kun valgt en krystal fordi den så flot ud. Du har valgt dem på grund af disse sten og krystaller betydning. Det gør at der er mere at snakke om, end blot at det er smukt. Det kan komme frem som mere overvældende at man går dybt ind i et materiale som en sten.

Anledninger til at give

En anden ting er anledning. Vi er mange der giver gaver her og der, men de fleste lander ved juletid eller fødselsdage. Men anledninger kan også handle om livsforandring. Kender man en som har været i kulkælderen for en periode, så kan man fejre at nye tider er på vej.

Den nye begyndelse er iblandt månestenens betydninger og vil altså symbolisere at de hårdere tider er på vej borte. Den sorte obsidian sten passer også til sådan en anledning. Den står for beskyttelse mod negative energier og kan altså forstås som et løfte du giver til modtageren gennem stenen.

Sten og krystallers betydning bringer en besked frem. Om det er et løfte eller en påmindelse, det er op til dig og din modtager. Man kan sige at det er hvad man lægger i det. Påmindelsen kan være mere om at denne sten repræsenterer din indre styrke – noget man kan glemme i de svære tider – og fungerer ligeledes perfekt.

Sådanne gaver er langt mere personlige, men de kræver også en anledning der falder udover fødselsdagen og julen. De er mere bundet til et øjeblik hvor man har brug for noget specielt meningsfyldt. Det vil sjældent være noget man finder på en ønskeliste. Derfor vil sten og krystaller som gaver også frembringe en overraskelse der bliver ved med at give.

Det er betydningen i stenen og betydningen af begivenheden der forstærker den givende gave.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark