3 lejligheder hvor det er oplagt at forære en signet ring som gave

//

Hvis du ikke lige har stødt på udtrykket før, så kan det godt være, at du sidder og tænker; hvad er en signet ring. En signet ring er ganske enkelt en ring, som har en indbygget stempelplade, som man altså kan bruge til at signere ting med. Denne stempelplade kan tage form som en række forskellige ting såsom for eksempel initialer, bomærke, navnetræk, våbenmærke osv.

Netop af denne grund kan en https://rrj.dk/signetring/ være en oplagt gave at forære til en person ved en speciel lejlighed. Hvis du dog er lidt i tvivl om, hvilke begivenheder der egner sig godt til at forære en signet ring væk, så læs med herunder.

1. Jubilæum på arbejdet

Hvis du har en god kollega, som har været ansat ved dit firma igennem mange år, og de dermed kan fejre et stort jubilæum, så kunne dette være en oplagt begivenhed, hvor I andre kollegaer kan gå sammen og så forære jubilaren en signet ring.

Her kan I vælge at gå med noget så klassisk som initialer eller lignende, men hvis I alligevel er i en branche, hvor man faktisk godt kunne bruge ringen til stempler, så er det jo oplagt at gøre dette – også selvom det måske bare ville være som en lille ekstra hyggeting. Det kunne jo være en måde for jubilaren at gøre sine breve mere personlige på.

2. Studentergilde, bachelor- eller kandidatfest

Hvis du har én person i familien eller i din vennekreds, som er blevet student, har fået en bachelor eller har fået sig en kandidatgrad, så kunne disse begivenheder også være oplagte lejligheder, hvor du kan forære den uddannede en signet ring.

Her går det nok i mindre grad ud på, at personen skal bruge ringen til at signere med, hvormed du i stedet bør gå mere op i at skabe et flot udtryk på ringen. På denne måde kommer den til at fungere som et smukt smykke.

Hvis I for eksempel er flere venner eller veninder, som er blevet færdige med jeres uddannelse sammen, så kunne I gå sammen og forære hinanden matchene signet ringe. På denne måde har I et smukt minde fra jeres tid sammen.

3. Den runde fødselsdag

En anden festlig begivenhed, hvor du sagtens kan forære en person en signet ring, det er til en fødselsdag – og hvis det skal være noget helt specielt, så er det særligt oplagt at gå efter den runde fødselsdag.

Her kan du jo give fødselaren en ring, som har motiv af noget relativt personlig. Det kan for eksempel være noget, som relaterer sig til selve fødselsdagen, men det kunne også være oplagt med et våben- eller bomærke, hvis personen har dette.

Hvis dette dog ikke er tilfældet, så skal du ikke fortvivle. Hvis du er relativ tæt med fødselaren, så kan du jo evt. designe et sådan mærke til personen, hvormed de får en ekstra gave oveni ringen, da de på denne måde får deres helt eget mærke, som de kan bruge i fremtiden.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark