Fordele ved at bruge en gel neglelak fremfor en almindelig neglelak

//

Mange piger kan godt lide at gøre noget ud af deres negle. Nogle vælger at lægge en flot neglelak på, hvor andre vælger at få lavet kunstige negle. Nogle kan godt lide at lægge neglelak på til hverdage, hvor andre kun gør det til særlige lejligheder såsom til en fest. Neglelak har altid været populært, og det er det stadigvæk den dag i dag.  Når det kommer til neglelak, så findes der et hav af muligheder. Der findes forskellige mærker, forskellige farver og neglakker, der kan noget forskelligt. Når det kommer til neglelak, så er der flere ting, som man skal overveje. Skal det være en almindelig neglelak eller skal det være en gel neglelak? Og hvad er egentlig forskellen på de to. Find den, der passer bedst til dig hos https://nrkosmetik.dk/  

De har et stort udvalg af neglelakker. Derinde kan man købe nogle gode startsæts. Hvor alt det man skal bruge for at komme i gang med en gel neglelak er med. Man er fri for at købe tingene forskellige steder. Her får man det hele samlet. 

Forskellen på en almindelig neglelak og en gel neglelak 

Forskellen på en almindelig neglelak og en gel neglelak er, at en den er en almindelig neglelak blandet med gele. Det vil sige, at en gel neglelak ikke kan lufttørre, ligesom en almindelig neglelak gør. Det kræver en UV-lampe eller Led lys. Det kan fx være en neglelakstørrer, hvor man stikker hånden ind, og så tørrer den neglelakken. Men det fungerer ikke ved den normale neglelak. Det er kun gel neglelak, som det fungerer ved. Neglelakken kan ofte købes der, hvor man køber sine almindelige neglelakker. 

Gel neglelak er mere holdbar end almindelig neglelak 

Mange kender til det med, at når de bruger en almindelig neglelak, så kan der hurtig komme rifter eller mærker i lakken. Der skal ikke meget til før, at der kommer en ridse i lakken. Men ved en gel neglelak, der skal man ikke passe lige så meget på som ved en almindelig neglelak. Det er en af fordelene ved at bruge gel neglelak. Endnu en fordel er, at den også holder i 3-5 uger. Det er noget længere tid end en almindelig neglelak, som kan begynde at skalle af efter et par dage.  

Undgå at bruge gel neglelak ovenpå kunstige negle 

Når man har kunstige negle, så anbefales det ikke, at man bruger en gel neglelak. Der anbefales det, at man bruger en almindelig neglelak. En almindelig neglelak kan både bruges på negle lavet af gele, akryl og glasfiber. Når man skal tage neglelak af de kunstige negle, så er det vigtigt, at man vælger en neglelakfjerner uden acetone. Acetone kan nemlig oplyse nogle af de materialer, der er brugt til at lave de kunstige negle med. En gel neglelak minder på mange punkter om en almindelig neglelak. Det kræver en speciel lampe, der kan tørre neglelakken, men udover det så er der mange gode fordele ved at bruge gel neglelak. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark