Sokker til mænd: Alt, hvad du behøver at vide

//

Sokker er en nødvendig del af enhver garderobe, men som mange mænd ved, er det nemt at komme til at sidde fast i en rutine med hensyn til stilarter. Mænd har båret Sorte herrestrømper i årtier, og det er der ikke noget galt med. Men nogle gange ville det være rart at krydre tingene med noget nyt eller anderledes. Dette blogindlæg vil vise dig nogle gode måder at blande dit sokkespil på uden at ofre komfort!

Pift op i dit sokke-liv

Sorte sokker af bomuld er en fast bestanddel i mange mænds garderobe, men de kan være kedelige og fantasiløse. Pift tingene op ved at tilføje noget nyt! Prøv stribede sokker eller endda sokker med det ikoniske Superman-symbol på dem!

Du kan tilføje et subtilt strejf af personlighed til dit outfit med sjove sokker i stedet for kun at kunne udtrykke dig selv gennem det tøj, du har på.

Livet er for kort til kedelige strømper så tag de strømper på, du føler for, uanset om de er stribede, lyserøde, korte eller lange.

De andre populære strømpe-typer

Knæstrømper, der går op til knæet eller lige over det. De er gode til at have på til bukser og andet professionelt tøj, fordi de ikke hænger ned under buksekanten, som mange løsere modeller har tendens til at gøre.

Der er også en ny trend med “no show”-sokker, du kender dem nok som ankelsokker dem, som smelter problemfrit ind i dine sko, så de næsten ikke er synlige. De kan fås i en række forskellige farver, fra klassisk hvid til lysegrøn og lilla, eller de simple farver, grå, hvid eller sort.

Du kan også være en særlig anledning til, at du skal gå med de særlige “kompressionsstrømper”, som skal hjælpe på blodgennemstrømningen, mens du har dem på. Prøv at bære disse under træning eller sportsbegivenheder, der varer i timevis, hvis du har tendens til at få hævede ben eller fødder.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark