Ringe til kvinder onesize størrelser som ikke skal byttes.

//

Ringe er et universelt smykke, som alle kvinder bør have i deres smykkeskrin. Det er et symbol på kærlighed og ønsker om at være tilfredse med sig selv. I dag kan du finde ringe til kvinder i onesize størrelser, som ikke skal byttes. Dette skyldes, at mange designer ringe er lavet i denne størrelse. Hvorfor? Fordi det passer til en standard finger omkreds.

Vælg en ring i størrelsen onesize

Hvis du vælger at købe en ring i onesize, så slipper du for at skulle have den byttet, når fingrene sweller op eller trækker sig sammen på grund af kulde. I stedet kan du altid tage ringen af og på igen, når det passer dig.

Det er også en fordel, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken finger ringen skal sidde på. Mange kvinder har faktisk flere steder, hvor de kan have ringen. På den ene side af hånden kan ringen sidde på fingeren mellem tommelfinger og pegefinger. På den anden side af hånden kan den sidde på fingeren lige over pegefingeren. Og endelig kan ringen også sidde på yderste finger på hånden, altså ringfinger

Sådan finder du den rette ring

Det er ikke så svært at finde den rette ring i onesize størrelse. De fleste smykkeforretninger har dem i deres sortiment. Du kan også finde dem online på nettet. Bare gå ind på et søgemaskine og søg efter “ringe onesize” eller “ringe unisex”.

Men der er mange at vælge i mellem, så du bør også tænke over følgende:

Materiale: Ringe findes i mange forskellige materialer, hvortil de mest populære er sølv og guld, men der er også hvidguld, platina og rødguld. Du bør overveje, hvilket materiale du foretrækker. Du bør tage et kig på modtageren og se hvad hun foretrækker, måske hun i forvejen har guldsmykker, så er det værd at gå efter. Uanset hvilket materiale din ring er lavet af, skal den have en vis vedligeholdelse. Du bør vaske vaske ringen i varmt med sæbe, når den bliver grim.

Vær opmærksom på nikkel: Nogle mennesker er allergiske over for nikkel, hvilket ofte findes i billige ringe til kvinder. Hvis du ved, at modtageren har dette problem, skal du sørge for at finde en ring uden nikkel, og du kan også gå direkte i de ægte metaller, såsom guld og sølv, som ikke indeholder nikkel, dog kan der opspore udsving, så spørg fabrikanten for at være sikker.

Stil: Ringe findes i mange forskellige stilarter. Det kan være svært at finde den helt rigtige, men der er nogle generelle regler. Hvis ringen skal bæres på fingeren mellem tommelfinger og pegefinger, er det bedst at vælge en diskret ring eller en med en lille sten. Hvis ringen derimod skal sidde sidde på fingeren lige over pegefingeren, kan den godt være større og mere dominerende

Vælg et anerkendt mærke: For at være sikker på, at ringen er i god kvalitet og kan holde i mange år, skal du vælge et anerkendt mærke. Du kan finde ringene fra disse mærker hos forhandlere eller online.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark