3 bæredygtige virksomheds tips

//

Er du indehaver af en virksomhed der ønsker at være mere bæredygtige? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi kigger i denne artikel på nogle tips en virksomhed kan tage i brug, eller bruge som inspiration. Det er ligegyldigt om du er et flyttefirma i Kolding, eller et advokatbureau, så har vi anskaffet os nogle tips alle kan følge med på. Man kan ikke udelukke at nogle virksomheder har nemmere for, at blive mere bæredygtige. Dog har fokuset ligget på nogle af de mere basale ting man kan foretage sig, eller direkte ændre på, for at fremme miljøet.

 

Indkøb

Når det kommer til indkøb, er det her man faktisk kan gøre en af de store tiltag. Sørger man for at undersøge hvilke materialer de ting man køber er lavet af, kan man derigennem danne sig et overblik af hvad man kan erstatte mod noget mere miljøvenligt. Det er ofte rengøringsartikler der er tale om, og der findes et hav af forskellige produkter som kan det samme, men skåner miljøet.

 

Forbrug

Er der noget der ikke absolut er nødvendigt for virksomheden at køre rundt? Så kan man da overveje, om ikke det kan afskaffes. Noget af det der skader miljøet mest, er overforbrug af sådan set alt. Der produceres alt for meget, og rigtig meget af det bliver afskaffet kort efter brug. Undersøg derfor om ikke der kan skæres ned på nogle ting, eller om det ikke kan afskaffes. 

 

Transport

Dette punkt er noget man faktisk i nogle tilfælde kan gøre noget ved med det samme. Bor man tæt på sin arbejdsplads, kan man med fordel vælge, at tage cyklen og derved spare på transporten. Man sparer både penge og skåner samtidig, det kan jo ikke blive bedre. Her kan det dog være lidt mere besværligt for nogle virksomheder, at skære ned på. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark