Ny vægmaling kan gøre en kæmpe forskel i hjemmet

//

Hvis du er i gang med at renovere, nybygge eller bare lave nogle små ting om i din bolig, så er du helt sikkert også interesseret i at opnå et flot resultat, som afspejler din personlighed, men samtidig også er meget smagfuldt. Her handler det særligt om at skabe en rød tråd i boligen, som får din personlighed frem på en stilet måde. Og hvordan gør man så lige det? 

Et rigtig godt bud er et tillægge væggene en større betydning i det samlede billede. De fylder nemlig meget, og derfor er det også vigtigt at vælge vægmaling med omtanke – i hvert fald hvis du ønsker denne røde tråd i indretningen. På Maler Maling kan du få noget inspiration til, hvilken farve væggene skal have, og så kan du herunder læse mere om, hvor stor en forskel vægmaling kan gøre i hjemmet. 

Væggene skaber en rød tråd 

Grunden til at vægmaling faktisk kan være ret vigtigt i forhold til din boligs udtryk er netop fordi, at væggene fylder så meget. Der er vægge i alle rum, og det er på en måde dem, der indrammer rummet. Hvis du maler væggene i lyse farver, vil det åbne rummet op på en flot måde, og hvis du brugere mørkere farver vil det derimod skabe en hyggelig, huleagtig stemning. Derfor har valg af vægmaling også en stor betydning for hjemmet indtryk. Hvis du gerne vil skabe en rød tråd gennem hele boligen, har du også mulighed for det med vægmaling. Du kan eksempelvis male alle vægge i huset i den samme farve. Eller også kan du sørge for at vægmalingen matcher med nogle af de andre ting, du indretter med – eksempelvis plakater eller møbler. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til vægmaling. 

Mange farver at vælge imellem 

Det, der er så fedt ved vægmaling, eksempelvis hvis du køber det fra Maler-Maling, er, at der er så mange farver at vælge imellem. Hvis du eksempelvis synes, at farven gul kunne være fin som vægmaling, er det ikke kun den solgule farve, der er at kigge på. Nej der er en masse forskellige nuancer, så du har altså rig mulighed for at vælge præcis den farve, du gerne vil have på væggene, så rummet kan få det udtryk, du ønsker. 

Et hyggeligt projekt til sommeren 

At male væggene, uanset om det er en del af, at hele huset skal laves om, eller det bare er væggene det drejer sig om, er et rigtig hyggeligt sommerprojekt, som man faktisk sagtens kan klare selv, uden at man behøver at få professionel hjælp. Det kan faktisk endda være meget hyggeligt, hvis man er flere om det. Og når man så står på den anden side med flotte nymalede vægge, vil man også opleve, at det hele pludselig går op i en højere enhed, og at der er en rigtig fin sammenhæng i boligen. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark