Miljøvenlig skattejagt for voksne

//

Leder du efter en sjov og miljøvenlig måde at tilbringe en eftermiddag med venner eller familie på? Hvorfor ikke prøve en miljømæssig skattejagt! Denne aktivitet kan nydes af folk i alle aldre, og alt, hvad du behøver, er et par enkle forsyninger. I dette blogindlæg vil vi komme ind på de redskaber, du skal bruge for at kunne udføre miljøvenlige skattejagte.

Til at begynde med skal du bruge et kort. Det kan være et kort over dit lokalområde eller en bestemt park eller et naturreservat. Hvis du bruger et kort over dit lokalområde, skal du sørge for at zoome ind, så jagtens grænser er klart afgrænset. Hvis det er muligt, skal du forsøge at bruge et papirkort frem for et elektronisk kort. Det er mere miljøvenligt og vil også være med til at mindske distraktioner under jagten.

Dernæst skal du bruge en slags beholder til at opbevare alle de ting, du finder under skattejagten. Det kan være alt fra en lille spand til en stor rygsæk – bare sørg for, at den er stor nok til at have plads til det hele! Du kan også medbringe handsker og/eller gummistøvler, hvis du skal kigge på områder, der kan være snavsede eller beskidte.

Endelig har du brug for en pen og papir til at notere dine fund. Sørg for, at du har nok plads til at skrive navnet på hver genstand, hvor den blev fundet, og hvor mange af hver genstand du fandt. På Treasurehunter.dk kan du finde en masse spændende redskaber.

Smarte redskaber

Fiskemagnet : En fiskemagnet er et fantastisk værktøj til at finde små metalgenstande. Det kan være nyttigt under en miljøsøgningsjagt, da du kan bruge den til at finde skruer, søm og andre metalstykker i omgivelserne. Fiskemagneter er en af de nemmeste men også mest spændende måder at finde skatte i vandet.

Teleskop: Et teleskop kan bruges til at lokalisere genstande på afstand. Hvis du leder efter noget, der er skjult eller svært at nå, kan et teleskop være den bedste løsning.

Metaldetektor: En metaldetektor er også et spændende redskab, der kan vække nysgerrigheden hos de fleste. Det kan nærmest føles nervepirrende spændende at rende rundt et sted ude i naturen og lytte efter, om du mon pludseligt støder på noget.

GPS-enhed: En GPS-enhed kan hjælpe dig med at opspore genstande, der befinder sig langt væk. Med dette værktøj mister du aldrig dit mål af syne. Der findes også mange gemte skatte derude, som kun er mulige at finde ved hjælp af koordinator og en GPS-enhed, der kan guide dig i den rigtige retning.

Kamera: Et kamera er perfekt til at tage billeder af interessante genstande eller dyr, som du kan støde på på din skattejagt. Sørg for at medbringe masser af film (eller lagerplads på dit digitalkamera), så du kan fange alt det sjove!

Kikkert: En kikkert er en god mulighed for at se nærmere på objekter. Hvis du leder efter noget, der er skjult eller svært at nå, kan en kikkert være det bedste redskab til opgaven. Du kan også anvende den til at få øje på dit mål langt fra.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark