Internettet er et åbent opslagsværk

//

Du kan finde alt på internettet. Det er muligvis også her, du søger hen, når du skal finde svar på noget. Mange oplever, at de sidder til familiemiddage, og pludseligt går snakken på et eller andet konkret, som skaber uenighed. Hvem har ret? Tidligere kunne vi snakke endeløst om et emne og forsøge at overtale hinanden. I dag har vi mulighed for hurtigt at få svaret på spørgsmålet, blot ved at tage vores smartphone frem og foretage en hurtig søgning.

Det er altså et smart værktøj, vi har til rådighed i dag – ja, både smartphone og internettet. Du har altså døgnet rundt adgang til verdens største samling af viden, og internettet kan på den måde betragtes som et altomfattende opslagsværk.

Hvorfor har dagen det navn?

En meget typisk ting, vi kan blive uenige om er, hvorfor en bestemt dag i løbet af året har et bestemt navn. Det kan skabe debat, og der kan være mange forskellige bud på, hvorfor en dag har fået det navn, den nu har. Det er typisk helligdage eller andre mærkedage, vi typisk diskuterer. Et eksempel kunne være Store Bededag, hvor du blot kan klikke på linket for at komme til en side, hvor du kan læst alt om netop denne dag, blive klogere og få svar på tvivlsspørgsmål. Så er der ikke nogen grund til at trække diskussionerne længere ud end højst nødvendigt.

Komplette samlinger af alverdens ting

Og så finder du også komplette samlinger af alverdens ting. Ja, selv danske supermarkeder. Jo, du læste helt rigtige. Prøv selv at klikke ind på siden. Her finder du mange sider, hvor der er listet danske supermarkeder over hele landet. Du kan læse en kort beskrivelse samt klikke videre ind på butikkens egen hjemmeside. Det er en smart måde hurtigt at indhente mange forskellige oplysninger.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark