Forkæl en du holder af med en ostekasse fra Osteposten

//

Find den perfekte ostegave til din elskede med et abonnement på Osteposten’s månedlige ostekasse! Osteposten har leveret udenlandske og danske oste af høj kvalitet til Danmark siden 2018. De har et omfattende udvalg af oste, som kan leveres lige til døren hver måned. Det bedste er, at du aldrig får to af den samme slags ost i træk – så der vil altid være noget nyt at prøve hver gang!

Hvem er Osteposten?

Ostenposten er en online webshop, som åbnede i 2018, med den mission at levere håndværkeroste på månedsabonnementer i Danmark. vælg den bedste tankelig gave til en osteelsker., nemlig et osteabonnement. Osteposten tilbyder på nuværende tidspunkt 3 typer af abonnement.

  • 1 måned abonnement
  • 3 måned
  • 6 måneders gaveabonnement

Det fungerer sådan, at du vælger det abonnement du føler mest for. Hvis man vælger 1 måned, så kan gavemodtageren lige se det an, om det er nok. Og hvis du er sikker på at din gavemodtageren elsker oste, så vælg abonnementet på 3 måneders gaveabonnement eller 6 måneder.

For hver måned vil du modtage 4 forskellige stykker oste á 200 gram, det vil sige 800 gram i alt. Det er ost nok til 3-4 personer, eller du kan have ost nok til dig selv, når lysten er der.

Hvilke typer oste er gode?

Osteposten har et bredt udvalg af oste med forskellige smagsvarianter. De har både danske oste og udenlandske oste. Hvilke oste der er gode, er en individuel smagssag. Nogle foretrækker en blød konsistent, andre er mere til de hårde oste. Men nogle af de populære oste er den italiensk parmesan Reggiano den hollandsk Gouda-ost, den bløde, franske Camembert de Normandie.

Ost kan man spise hele døgnet, og til alle anledninger. Man kan spise ost til sin morgenmad, til frokosten, man kan også anvende os i aftensmaden, og så kan man forkæle sig selv med et lille ostebord om aftenen med kiks til.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark