Få mere varme under fødderne: Derfor skal du have et filttæppe i dit hjem

//

De fleste synes nok, at det er finere med et gulv end et væg til væg-tæppe. Trægulve anses af mange  for at være mere elegante, men der er ingen grund til at være så snobbet. Der er sådan set mange gode grunde til at erstatte eller dække dine gulve med et væg til væg-tæppe, for med et filttæppe kan du både spare penge og skåne dine gulve. Læs her, hvordan du kan spare penge ved at få anlagt filttæpper i dit hjem, og hvilke fordele der er ved at beklæde dit hjem med tæpper i stedet for gulve.

En billig løsning

Filttæpper er den billige løsning på gulve. Et trægulv koster rigtig mange penge, du skal i hvert fald op på 300-500 kr. pr. kvadratmeter. Til sammenligning koster det billigste filttæppe 45 kr. pr. kvadratmeter, og det dyreste koster 109 kr. pr. kvadratmeter. Hvis du gerne vil have en nem og billig løsning, er et filttæppe altså det helt rigtige valg for dig. Ikke nok med at det er billigt, så er det også nemmere at skifte ud. Et trægulv kan nemt blive slidt og komme til at se gammelt og usselt ud. Med et filttæppe er det ikke noget problem, for du kan uden skrupler skifte tæppet ud med et andet, uden du skal spekulere videre over det, for du har ikke brugt en formue på at få lagt tæpper i dit hjem til at starte med. Du kan vælge helt at droppe trægulvet med et filttæppe, eller du kan vælge at beklæde dine gulve med tæpper for at skåne gulvet.

God til hygge og leg

Filttæpper er nemlig perfekte til leg. Da tæpperne er bløde passer de lige ind i børneværelset, hvor børnene leger på gulvet. Det kan gå vildt for sig, uden at du skal bekymre dig for, at dine gulve bliver slidt ned, eller at dine børn slår sig på det hårde gulv, når leger og løber rundt. Filttæpper er også rigtig gode til at skabe en hyggelig stemning i din stue. Det er ikke kun grå tæpper, du har at vælge imellem. Du kan også få filttæpper i sort eller rød. Du kan også vælge imellem forskellige nuancer af farverne, så du har stor indflydelse på, hvordan det skal se ud. Det kan altså være rigtig flot med filttæpper, og så er der noget rart ved de bløde tæpper, der passer perfekt til en hyggelig stue til sammenligning med det hårde, hensynsløse gulv, der er koldt under fødderne, og som får en lyst til at tage varme sokker på.

Spar på varmeregningen

Apropos varme, så er en af de helt store fordele ved at have et væg til væg-tæppe af filt, at tæpper er rigtig gode til at holde på varmen. Naturligvis er der varmere for dine fødder at gå på et tæppe end på et trægulv, men det er ikke kun noget, du går og føler. Du kan faktisk se det på din varmeregning. Gulvtæpper holder ganske enkelt på varmen, og det kan du tjene penge på.

 

 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark