Bestil anlægsgartner

//

Mange mennesker føler sig overvældet, når de skal finde en anlægsgartner. Der er så mange muligheder derude, hvordan kan du være sikker på, at du træffer det rigtige valg? Bare rolig – i dette blogindlæg vil vi beskrive nogle tips til at finde den perfekte anlægsgartner til dine behov. Læs videre for at lære mere!

Lad os lige slå fast: Hvad er en anlægsgartner?

En anlægsgartner er en person eller et firma, som kan tilbyde en række forskellige udendørs tjenester, fra plænepleje til ugenligt eller månedlig pleje af din have, anlæg af terrasse, klippe hæk, fjerne ukrudt, beskære træer, buske og blomsterbede og meget mere. Stort set alle de praktiske ting, der skal laves og gøres i haven.

Find ud af dit behov

Det første skridt er at finde ud af, hvad du har brug for. Hvilken slags tjenester ønsker du? En anlægsgartner kan tilbyde alt fra grundlæggende plænepleje til fuld service med design og installation. Når du ved, hvad du har brug for, kan du begynde med at spørge din familie og dine venner om anbefalinger. De har måske haft en god oplevelse med en bestemt anlægsgartner i tidligere og kan sætte dig i kontakt med dem.

Lav din research

Når du har fået nogle få navne, er det tid til at lave research. Læs anmeldelser på nettet, tjek deres websted, og ring dem op. Sørg for at stille en masse spørgsmål, så du kan få en fornemmelse af, hvordan de vil være at arbejde sammen med. Du bør også bede om referencer, så du kan tale med nogle af deres tidligere kunder, eller du kan søge på anlægsgartner Næstved, hvis du bor på Sjælland.

Budget

Det er også vigtigt ikke at ansætte en alt for dyr anlægsgartner. Sørg for at spørge efter priser, inden du siger ja tak til et samarbejde. Det er klart, at jo mere præsentabel du ønsker anlægsgartneren skal skabe i din have, jo dyrere bliver det. Men sørg for at snakke med anlægsgartneren, så det netop passer til dit budget.

Få et tilbud

Når du har lavet din research og indsnævret dine valgmuligheder, er det tid til at få et tilbud. Sørg for at få tilbud fra flere landskabsarkitekter, så du kan sammenligne priserne. Når du får et tilbud, skal du sørge for at spørge om arbejdets omfang og hvad der er inkluderet i prisen.

Ansæt den rigtige anlægsgartner

Når du har truffet din beslutning, er det tid til at hyre den rigtige anlægsgartner. Sørg for at læse og underskrive en kontrakt, så begge parter er klar over, hvad der forventes. 

Det er også vigtigt at finde den gartner, som har tid til at passe netop din have. Det kan være, at du har en krævende have, som kræver ugentlig pleje, måske én gang om måneden eller måske hver 3 eller 4 måned.

Årsager til at hyre en anlægsgartner

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at ansætte en anlægsgartner. Mange ansætter, fordi de har indset, at deres have kræver mere, end de har tid tid. Dekan også være, at du er fysisk udfordret i en periode eller permanent.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark