10 uforglemmelige oplevelser du får på en efterskole

//

Leder du efter en uforglemmelig oplevelse efter folkeskolen? Så tjek efterskolelivet ud! Elever, som tager på efterskole, kan se frem til en række unikke muligheder og aktiviteter, som er svære at finde andre steder. Uanset om du er interesseret i en sportsgren, et kreativt fag eller bare ønsker at møde nye mennesker, er en efterskole et fantastisk sted at være og lære. Her er 10 oplevelser, som du kan få på et efterskoleophold.

1. Lær noget nyt

Uanset om det er et nyt sprog eller at lære at spille et musikinstrument, er der altid noget nyt at lære på en efterskole.

2. Få nye venner

Med så mange forskellige aktiviteter, er det nemt at blive venner med folk, der er interesseret i de samme ting som dig.

3. Kom i form

De fleste efterskoler har linjefag og fitnesscentre, som kan hjælpe dig med at holde dig sund og aktiv.

4. Prøv noget nyt

Der er altid noget nyt at prøve på en efterskole, lige fra madlavning til kodning. Det er godt for sjælen.

5. Vær kreativ

Udtryk dig selv gennem kunst, musik eller drama. Der findes et utal af efterskoler med kreative linjefag, og dem kan du med fordel vælge, hvis du er en kreativ sjæl.

6. Rejser

Udforsk nye steder og få nye venner fra hele verden. Det er muligt at tage på en international efterskole, hvor der er elever fra Storbritannien, USA mv.

7. Påtag dig en lederskabsrolle

Mange efterskoler har ledelsesfag, der giver eleverne mulighed for at lede og organisere aktiviteter.

8. Bliv involveret i dit samfund

Bliv en del af velgørenhedsarbejde eller miljøprojekter med andre efterskoleelever. Der findes linjefag som “global”, “miljø”, “bæredygtighed” og “frivillig”, hvilket er et oplagt valg for elever, som interesserer sig for kultur, miljø, samfund og mennesker.

9. Udfordre dig selv

Tag på en efterskole, der tilbyder mere udfordrende kurser og aktiviteter.

10. Hav det sjovt

Efter en lang skoledag er det vigtigt at nyde opholdet. Efterskolerne tilbyder en lang række sjove aktiviteter, der kan underholde dig – og det er typisk fælles aktiviteter.

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse, er efterskole et godt valg.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark