Vigtige faktorer når man designer en hjemmeside

//

Det kan være hårdt arbejde at designe et websted, men det behøver det ikke at være. Dette er en omfattende guide til, hvordan du designer et websted til din virksomhed eller til privat brug.

Find et unikt navn

Når du skal lave en hjemmeside, så er det vigtigt, at hjemmesiden har et navn. Navnet skal være unikt, det skal passe til selve hjemmesiden, det skal være nemt at stave til, og ikke mindst huske. Her bør man ikke tage en impulsiv beslutning, da domænenavnet har en stor påvirkning af selve hjemmesiden, så det skal være perfekt!

Design din hjemmeside

Når navnet er fundet, så er det, at du skal igang med at lave selve hjemmesiden. Har du nogen ideer til, hvordan den skal se ud? Hvilke farver der skal indgå? Sørg for at holde temaet simpelt og overskueligt. Det vil give dine besøgende nemmere mulighed for at finde rundt. Målret gerne dine farver efter den målgruppe, du henvender dig til.

Hvis du ikke selv har evner inden for design, men har ideer, så kontakt en webdesigner, så kan i sammen opbygge end hjemmeside, indtil du føler, at den sidder lige i skabet. Ring og få et tilbud på en billig hjemmeside allerede i dag.

Det er hertil også vigtigt, når vi snakker om design af hjemmeside, at man sikre sig, at hjemmesidesiden fylder så lidt data som muligt. Hvis billederne eller forskellige tekst-typer, fylder for meget på hjemmesiden, vil det gøre hele hjemmesiden langsomt, til stor irritation for de besøgende.

Lav et logo

Logo er et kort image af din hjemmeside. Det er ligt forskelligt, hvordan kan ønsker, at det skal se ud og indeholde. Nogle tager forbogstaver, et dyr, et tegn, eller andet, som repræsenterer hele din hjemmeside.

Meningen med et logo er, at det er visuelt flottere og mere iøjenfaldende med et logo, end selve teksten af din hjemmeside. Sørg for, at man får øje på netop dit logo ud fra mængden!

SEO af din hjemmeside

Du skal også sørge for, at alt er optimeret til søgemaskinerne, så folk kan finde dit websted, når de søger på nettet! Hvis ikke din hjemmeside blive søgemaskineoptimeret, så vil den ikke få nogen besøgende, og hvis du er en webshop, så vil du ikke sælge særlig meget. Gør dig synlig i google, og på de sociale medier, i reklamer og blogs. Der er rigtig mange muligheder for at optimere sin hjemmeside, men man skal være indstillet på, at det koster penge, og det tager tid at se forandringer.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark