Vi har kun 1 sted at være

//

Jo mere og mere mennesker befinder sig på jorden, jo mere har de tendens til at gøre ting der forværrer dens tilstand. Det er en skam, for det bliver efterhånden svært at efterlade et sted til de næste generationer uden for mange skavanker. Det nu man skal gøre en forskel, uanset om det er lidt eller meget. Selv de små ting bidrager til den bedre kultur mange af os ønsker at have. 

 

Start derhjemme 

De fleste ved godt hvad de skal gøre. Selv de danske kommuner bidrager, men det handler også om at tage hånd frem og gribe chancerne. Sorter dit affald. Det tager ikke mere end et par minutter. Og når det til sidst er en vane, så kan du ikke lade vær med at hjælpe andre med denne lille fine handling. Det er ikke kun jordkloden der får det godt – din samvittighed skal ikke plages mere. 

 

Spis mindre CO2 tungt 

Gør dig selv den tjeneste at spis de rigtige ting. Lad vær med at købe den der dumme papayer der har været med 5 forskellige transportmidler fra den anden ende af jordkloden. selv din krop vil takke dig. At spise sundt og tænke over hvad man indtager bidrager både til en bedre psyke og generelt sundhed. Så behøver du måske ikke at gå til psykolog mere. For nu har du fundet en vej hvor du virkelig føler dig hjemme. 

Genbrugsvare 

Ligesom plastik sugerør nu er blevet afskaffet, så burde alt materiale der kan genbruges, men ikke genbruges, ikke være tilgængeligt for nogle eller udbydes. For mulighederne er simpelthen enorme med de nye teknikker og metoder. En af de første ting var pap. For mange en efterhånden hverdagsting. Det er faktisk ikke så svært som man skulle tro. Prøv det! vær god mod kloden, ligesom den er mod os. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark