Undertøj til enhver situation

//

Undertøj kan være mange ting. Helt grundlæggende er det noget vi alle bærer til hverdag. Derfor findes der også flere typer undertøj, både afslappet, sexet og praktisk. Det vigtigste er, at di undertøj altid bør føltes rart og behageligt at havde på. Dette gælder særligt for dit valg af bh. Der findes ikke noget værre end en bh, hvor bøjlen stikker eller blonderne kradser. Derfor bør du altid tænke kvalitet når det er tid til at købe en ny bh. Samtidig bør du også købe en, der passer til din personlige stil og fremhæver din barm, på en måde der får dig til at føles dig smuk og godt tilpas. Så køb bh der overholder disse faktorer:

  1. God kvalitet
  2. Behageligt fit
  3. En stil der får dig til at føle dig godt tilpas

Men når du skal ud at købe ny bh, er det altid en god ide at overveje både størrelse og type af bh. Du kan nemt måle dig selv hjemmefra ved hjælp af et målebånd. Du skal blot måle dig selv under og over barmen, og herefter kan du nemt beregne din omkreds og kopstørrelse. Hvad angår form, er der også her, mange vigtige overvejelser som skal tages i betragtning. Men som en god tommelfingerregel bør du have disse tre typer bh’er, i din undertøjsskuffe:

Minimizer- og pushup-bh’er – Føl dig godt tilpas

Størrelsen på din barm er ikke den samme som andres. Og uanset set om du har en stor eller lille barm, er du smuk og bør du havde et sæt undertøj der fremhæver din barm på den måde du syntes er rarest. Er du velsignet med en fyldig barm, har du måske behov for en bh med lidt ekstra støtte, og måske har du en gang imellem lyst til at minimerer tydeligheden af din barm. I så fald er en minimizer bh den rette for dig. Den tilbyder både god starte samt giver en mindre tydelig udskæring i en nedringet top. Hvis du derimod har en mindre barm, er du måske så heldig at du i mange tilfælde slet ikke behøver en bh? Det kan naturligvis være praktisk til nogle overdele, men en bh er mere end bare et praktisk stykke undertøj. Det er et smukt stykke tilbehør, og hvis du nogle dage har lyst til at fremhæve din barm mere, kan du overveje at anskaffe dig en pushup bh. På den måde får du både et smukt stykke undertøj, der samtidig giver en mere fyldig kavalergang.

Den stropløse – til sommertoppe og fester

Næsten alle kvinder kender følelsen, af at bære en smuk top eller kjole, der fremhæver dine skuldre, din kavalergang og egentlig bare spiller! Men så sker det forfærdelige at bh-stroppen falder ned, og det fjerner desværre lidt af fokus fra din ellers smukke top. Derfor bør du have en stropløs bh i din undertøjsskuffe. Med en stropløs bh undergår du stropper der falder, og kan samtidig gå med stropløse topper eller kjoler, til de varme sommerdage eller sene aftenfester.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark