Teambuilding aktiviteter & Enneagram test

//

Teambuilding er en proces, der hjælper grupper af mennesker til at arbejde mere effektivt sammen. Når det gøres korrekt, kan teambuilding forbedre kommunikationen, moralen og produktiviteten i et team. Der er mange forskellige teambuilding aktiviteter, der kan bruges til teambuilding, men ikke alle er effektive. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved teambuilding samt nogle forslag til aktiviteter og hensigten bag dem. Vi vil også give et link til en Enneagram-test, som kan hjælpe teams med at forstå hinandens personligheder bedre.

Om teambuilding

Teambuilding er en proces, der hjælper grupper af mennesker til at arbejde mere effektivt sammen. Når det gøres korrekt, kan teambuilding forbedre kommunikationen, moralen og produktiviteten i et team. Teambuilding ses ofte hos firmaer, som ønsker at få nye, som gamle medarbejdere til at lære hinanden at kende, men også sig sig, hvor man kan finde din indre styre og styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

Fordele ved teambuilding

Fordelene ved teambuilding er mange og forskelligartede. Nogle af disse fordele omfatter bl.a:

  • Forbedret kommunikation
  • Forbedret moral
  • Øget produktivitet
  • Dybere forståelse af andres personligheder
  • Bedre selvforståelse for egne evner
  • Bedre sammenhold

Ideer til aktiviter

Der er mange forskellige aktiviteter, man kan foretage sig, hvis man ønsker teambuilding. Det kan være øvelser, hvor man skal samarbejde, hvor man skal stole på hinanden, tale sammen selv i pressede situationer, hvor man kan have svært ved at styre sit temperament. Det kan være fysiske aktiviter på en aktivitetsbane, det kan være en opgave, der skal løses, en ting, der skal findes, eller andet spændende.

Enneagram-test:

Enneagrammettest er en personlighedstest, der giver dig et indblik i, hvordan dine kolleger tænker. Den kan hjælpe med teambuilding ved at give dig en bedre forståelse af andres personligheder og hjælpe dem med at forstå din!

Du kan tage en enneagram test online, som du kan få dine kollegaer eller ansatte til at tage en test hver, som I/du efterfølgende kan vurdere og bruge, som du vil i firmaet.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark