Tag toget til Berlin og skån miljøet

//

Berlin er en storby i Tyskland og hovedstad i delstaten Berlin. Det er en rigtig dejlig by at besøge. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvorfor du bør tage en storbyrejse med tog til Berlin i stedet for at flyve eller tage en bil.

Der er en lufthavn i Berlin, men du bør tage toget, hvis du gerne vil tænke grønt og miljøvenligt. Hovedbanegården hedder Hauptbahnhof og har gode forbindelser til andre byer og til andre lande i hele Europa. Hvis du tager en bil eller flyver, betyder det ingen miljømæssige fordele for din tur til Berlin. Men hvis du vælger toget, vil der være mange fordele for miljøet. Samtidig er der også fokus på miljøet i Berlin.

Togturen er ikke særlig lang kun ca. tre timer fra din københavn til Berlin. Det er en dejlig måde at nyde nogle udsigter langs landskabet på, og det vil være mere behageligt end at flyve eller køre i bil, fordi du ikke har stress med trafikpropper og hvad ved jeg. Du har sågar adgang til toilet, når du har brug for det.

Om Berlin

Når du ankommer til Hauptbahnhof i Berlin, finder du en by, der er meget ren og smuk. Den har en historie, hvor den blev delt af muren under Anden Verdenskrig, men nu er den igen en forenet by med fantastisk arkitektur overalt. Der er mange museer at besøge, når du kommer ind til byen fra togstationen. Du kan også gå på shopping eller nyde en dejlig restaurant i Berlin.

Berlin er en storby og hovedstaden i Tyskland. Det er en rigtig dejlig by at besøge, for den båder på lidt af hvert, alt efter hvad du er til.

Kulturelt: Berlin har en stor befolkning, og som sådan byder byen på alle former for kultur. Der er museer som Pergamonmuseet, der indeholder genstande fra forskellige civilisationer, der går tusinder af år tilbage i Berlins rige historie. Du har også adgang til arrangementer hele året rundt.

Arkitektoniske bygninger: Bygningerne i Berlin blev enten bygget eller genopbygget efter verdenskrig eller efter genforeningen i 1990. Der er en masse arkitekturhistorie her, og folk, der sætter pris på arkitektur, vil nemt kunne se dette.

Grønne områder: Berlin har mange parker i selve byen. Grønne områder er med til at reducere stressniveauet for beboere, der bor i storbyer som Berlin, hvor der er mange biler på vejene.

Shopping: Berlin er en fantastisk by at shoppe i, da der er mange forskellige typer butikker lige fra high-end til budgetbutikker.

Mad: Berlin byder også på et bredt udvalg af international mad. Der er restauranter, der bl.a. serverer tyrkisk, italiensk, indisk og kinesisk mad. Så du er sikker på at finde noget, du kan lide!

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark