Spar på din næste rejse

//

Charterrejser – spar på ferien.

Det kan være meget dyrt, at tage på charterrejser.

Vi vil jo alle gerne på ferie og gerne charterrejser til et luksus resorts. Prisen kan for mange mennesker bliver for dyr, da vi jo også ønsker luksus og der skal ikke spares på noget når vi holder ferie.

Selvfølgelig kan man tage afsted uden for sæsonen og med et discount firma, til et hotel som ikke har pool og ligger langt fra havet. Det er bare ikke lige det vi vil.

Derfor kommer jeg lige med et par tips til hvordan du kan komme billigt på ferie eller til en lavere pris.

1 Tip nummer 1.

 Det billigste er at rejse uden for sæsonen. Har du ikke mulighed for det, så tjek priserne ugen før eller måske efter du havde planlagt, da bare 1-2 uger kan flytte prisen den rigtige vej. De fleste kan jo flytte deres sommerferie lidt frem eller tilbage. Især i starten af skolernes sommerferie kan du spare penge i forhold til uge 28-30.

2. Tip nummer 2.

Tjek flere hoteller. Vi har det med at forelske os i et hotel, som vi så vil bo på. Prøv dog at tjekke hoteller i området. Du kan være heldig, at der findes et billigere hotel i nærheden, som har det du skal bruge.

Et eksempel kan være at det hotel du har fundet har golfbane, men du spiller ikke golf. Så betaler du for noget du ikke skal bruge. Det kunne også være mange andre ting, som man kunne undvære og ikke vil betyde noget for ens ferie.

3. Tip nummer 3.

Brug nettet. Det er så nemt at tjekke priser på hoteller og flybilletter på nettet.
Du skal dog lige tjekke navnet på dit hotel. Det kan hedde forskellige navne eller måden navnet er sammensat på. Vi oplever nogle gange, at samme hotel hedder 4-5 forskellige ting.

Brug en aften på at tjekke priserne og du vil helt sikkert kunne spare nogle penge.

4. Tip nummer 4.

Du kan booke i sidste øjeblik og spare en del penge på din ferie.
Du skal dog også være klar over, at det kan være udsolgt også er der ingen ferie. Dette fif er bedst hvis du ikke har en masse krav om hotel, tid eller sted.

5.  Tip nummer 5.

Bliv hjemme! Ja, du spare alle pengene og kan nyde den dansk regnvejr-sommer.
Kedeligt, men billigt.

Det er et lorte tip, jeg ved det. Derfor får du lige et ekstra fif.

Ekstra tip:
Find et andet land. De fleste tjekker Spanien, Grækenland eller Italien. Prøv f.eks. Bulgarien, her er det billigt, at leve. Rejsen koster måske det samme, men når du skal ud og spise, så betaler du måske det halve af hvad det koster i de populære rejsemål.

Jeg vil ønske dig en god ferie.

Læs mere på Rejsekup.dk

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark