Sådan kommer du i gang med at drikke mere vand

//

Alt for lidt vand kan i værste tilfælde ende med, at du dehydreret. Men hvorfor ikke drikke mere vand, hvis du har muligheden for det? Det spørgsmål har du måske selv stillet dig selv mange gange, fordi du ikke kan forstå, at du ikke drikker mere vand. Det er nemt og lækkert, og du kan altid have noget i køleskabet, så det er koldt, når du drikker det. Du ved også, at der er mange fordele i at drikke vand, men hvordan kan du motivere dig selv til at gøre det mere, så det kan blive en vane?

Hav mere kildevand hjemme

Det kan være en fordel at have mange flasker kildevand i hjemmet, så du altid nemt lige kan tage en op og drikke. Det er nemt at tage med, når du skal løbe en tur, eller hvis du lige hurtigt skal ud i bilen på arbejde. Det kan være en god måde at starte ud på med at drikke mere vand, fordi du så også kan følge med i, hvor meget du faktisk kan drikke. . 

En god app på telefonen

Der findes også mange apps på telefonen, der motiverer en til at drikke vand ved, at du får tilsendt en notifikation, hvor du lige bliver mindet om det. Vores telefoner ser vi på ret mange gange i løbet af en dag, så det er godt at se det der. Hvis du beslutter dig for det, kan du også nemt komme til at drikke mere vand, og når du begynder at drikke mere vand, så bliver du også bare mere vant til det. I starten kan det være svært, hvis du pludselig skal til at bunde en masse vand, når du slet ikke er vant til at drikke så meget. Med små skridt kan du pludselig nå meget langt og drikke meget vand. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark