Sådan finder du billigere bøger til dit studie

//

Som studerende hænger pengene ikke på træerne. Det gør de desværre ikke for nogen af os, men for studerende er høsten særlig dårlig. Der er med andre ord ikke penge til særlig meget, når huslejen er betalt.

Derfor kommer det som regel heller ikke belejligt for nogle studerende, når det er tid til at bruge penge på studiebøger op til semesterstart igen.

Studiebøger er en af de større udgifter, som studerende skal betale i løbet af deres studietid. Og desværre er det ikke noget, der kan klares en gang. På stort set hvert eneste semester skal du købe nye studiebøger.

Men du kan faktisk finde dem billigere, så du ikke skal betale fuld pris hver gang. Det er en stor fordel for dig som studerende, så din SU kan række bare lidt længere. 

Læs her, hvordan du finder billige studiebøger

Udnyt de skarpe priser online og få billigere studiebøger

Når man køber studiebøger, er der faktisk mange muligheder for at finde hele pensumlisten til en god pris. Før i tiden kunne du kun købe studiebøger i den lokale universitetsboghandel. De er ganske vist ikke ude på at blanke de studerende af. Men de skulle heller ikke konkurrere på prisen

Sådan er det ikke længere. Masser af boghandler forsøger at lokke de studerende til med gode tilbud og medlemsordninger. Og det er godt nyt for dig som studerende.

Fordi. Udnytter du både de lavere priser samt medlemsordningerne, så kan du købe hele din pensumliste både hurtigt, nemt og ikke mindst billigt. 

En medlemsordning koster ganske vist lidt, men det er hurtigt tjent ind igen, når du sparer hundredevis eller tusindvis af kroner på dine studiebøger. 

Derfor kan med fordel købe din studiebøger online, hvis du vil spare penge på dem og ikke bruge en for stor del af dit studiebudget på bøger før hvert semester.

Læs mere om jobsøgning og studielivet her.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark