Refleksion over dengang jeg flyttede til en lidt større lejlighed

//

Da jeg var 18 år, flyttede jeg ind i en lille lejlighed, hvor der knap nok var plads til en seng. Der var virkeligt lidt plads. På det tidspunkt ville jeg rigtig gerne være selvstændig, så jeg flyttede på trods af den mikropiske lejlighed, og da det så blev ti år senere, og jeg var 28 år gammel, var det på tide, at jeg måtte flytte igen. Så jeg gik på jagt efter en ny lejlighed, og jeg lykkedes og fandt en lidt større lejlighed, som passede bedre til mig. Det var også en god mulighed for en ny start, og for at jeg kunne vokse som en person.

Den nye lejlighed var denne her gang en toværelses, så der var faktisk forskel på min seng og sofa, som jeg var meget begejstret over.

Jeg valgte så at kontakte et flyttefirma ( Billig-Flyt ) for at få noget hjælp til det hele, og sammen med dem fik jeg så flyttet mine ting. Det tog et par timer, for at få det fra det ene sted til det andet. Ikke fordi der var specielt lang afstand imellem mine to lejligheder – faktisk var de ret tætte på hinanden – men fordi jeg har ret mange ting – jeg er lidt af en hamstre – så der var ret mange pakkekasser.

Udpakningen var også en del mere besværligt end jeg havde regnet med. Det tog mig ret lang tid, fordi  jeg gerne ville have at alting var på en bestemt måde, og det var lidt svære og få det til at passe, end jeg havde regnet med, at det ville være. Det lykkedes mig efter et par uger, og resultatet var som jeg havde tænkt mig, så alt endte godt i sidste ende.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark