Piger og tasker

//

En taske er et af de vigtigste elementer for enhver pige. Vi bruger den til at opbevare vores nødvendigheder, så vi kan have dem med os, når vi er på farten. Men en taske er ikke bare en taske. Den er også et mode-accessoires, der kan sige meget om sin ejer. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige taske, der passer til ens personlighed og stil.

Vælg den rigtige størrelse

Når du vælger taske, så skal du først og fremmest overveje størrelsen. Hvor meget skal din taske kunne rumme? Og hvor meget vil du faktisk have med dig? Nogle piger foretrækker en lille taske, der kun kan rumme det allermest nødvendige, mens andre foretrækker en stor taske, der kan rumme det hele. Det er helt op til dig.

Vælg den rigtige farve

Farven på din taske kan også være med til at sige noget om din personlighed. Er du mere afslappet? Så vælger du måske en neutral farve som sort eller grå. Er du mere fashionabel og stilbevidst? Så finder du måske en lysere farve eller en med et mønster eller print. Det er igen helt op til dig. Husk dog på at en taske skal kunne matche dine andre outfits, så det er ikke altid en god idé at vælge for mange forskellige farver. Medmindre du elsker mange farver!

Vælg den rigtige model

Der findes mange forskellige modeller af tasker på markedet. Du kan fx vælge mellem hobo-tasker, tote-tasker, rygsække eller shopper-tasker. Og indenfor hver model findes der igen mange forskellige varianter. Overvej hvilken model der passer bedst til dine behov og din personlighed. Er du mere afslappet? Så giver en rygsæk sig selv. Er du mere trendy? Så kigger du måske mod en håndtaske eller tasker med spænde eller andre detaljer.

Vælg det rigtige materiale

Materialet på din taske er også vigtigt. Er du mere moden eller trendy? Så findes der mange tasker lavet af syntetiske materialer som polyester. Er du mere klassisk eller elegant? Så kan du finde mange tasker lavet af læder. Der findes også tasker lavet af kunstlæder, som er et alternativ til lædertasker, hvis du gerne vil have en lædertaske, men ikke har råd til en rigtig lædertaske.

Find den rigtige pris

Til sidst skal du overveje prisen på din nye taske. Tasker kan nemlig variere meget i pris afhængig af materiale, mærke og model. Du skal finde et balancepunkt mellem kvalitet og pris, så du føler dig tilfreds med din nye taske – uden at blive ruineret af den. Mulberry tasker ligger ofte i den dyrere ende af skalaen, men her får du også tasker i høj kvalitet lavet af lækkert læder, der vil holde i mange år fremover.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark