Pift dit outfit op med de flotte smykker fra By Birdie

//

Hvis du er glad for det ekstraordinære og ekstravagante inden for smykker, vil du elske de forskellige design fra By Birdie. Her er designerens mantra nemlig ”more is more”. Derfor vil du også finde flotte smykker, der formår at skabe blikfang.

Smykkerne er en perfekt måde at pifte dit outfit op på. Smykkerne henvender sig nemlig til dig, der ikke vil sætte dit lys under en skæppe. Der er nemlig intet minimalistisk eller diskret over smykkerne fra By Birdie. De giver dig tværtimod det shine, som du fortjener. Du kan se det store udvalg af smykkerne lige her: Guldbrandsen.dk

Visionen for By Birdie smykker

By Birdie smykkerne er rent overflødighedshorn af materialebrug. Derfor vil du også opleve, at smykkerne adskiller sig markant fra den mere minimalistiske stil, der er fremherskende i Skandinavien.

I stedet er der brugt rigeligt af både guld og sølv, der gerne bliver pyntet på flotteste vis med både perler og ædelsten. Det giver smykkerne en iøjnefaldende blanding af både feminin elegance og så rå, usleben natur. Sagt med andre ord giver det også smykkerne et unikt udtryk, som du ikke finder andre steder.

Smykkerne egner sig derfor også perfekt til dig, der ikke er bange for at skille sig ud. Du kan både bære smykkerne til nogle rå jeans, ligesom du også kan sætte dem sammen med en flot, traditionel balkjole. By Birdie smykkerne er nemlig meget alsidige, når blot du er modig.

Designerens flagskib

Ud af alle de fine smykker, er designeren uden tvivl blevet mest kendt for sine smukke By Birdie ringe. De er både smukke, elegante og nemme at genkende.

Ringene er prydet med flere flotte detaljer. Derudover indeholder de også et helt ekstravagant udtryk, der giver dem både sjæl og kant. Netop derfor adskiller de så også så markant fra det mere traditionelle skandinaviske udtryk.

Du kan vælge blandt flere forskellige ringe. De fås både som mindre, smalle ringe og de fås som store, brede ringe. Uanset hvilken størrelse du vælger, er ringene altid pyntet på flotteste vis.

Få flotte og iøjnefaldende øreringe

Hvis du er glad for at pynte dine ører, tilbyder designeren dig også et stort udvalg af diverse smykker til ørerne. Her kan du vælge blandt ørestikkere, creoler og ørehængere. Fælles for dem alle er, at de også er et udtryk for designerens vision om, at ”more is more”.

Derfor er alle øresmykkerne også designet med et ekstravagant udtryk, der skiller dig ud i mængden.

Elegante og feminine halskæder

Designeren har naturligvis også skabt flotte halskæder, der matcher både ringene og øresmykkerne. Du kan selv vælge, hvilket By Birdie vedhæng du ønsker at anvende til kæderne. Du kan også vælge at bære kæderne alene, hvis du ønsker et mere diskret udtryk, der stadig indeholder masser af sjæl.

Smykker til alle lejligheder

Fælles for alle designerens smykker er, at de kan anvendes til alle lejligheder. Derfor kan du både bruge smykkerne på arbejdspladsen såvel som til et bryllup.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark