Paperfree kan være mange ting – også magneter

//

Går du efter at blive mere papirfri, kan jeg anbefale dig at kigge på magnetløsninger. For lige som man kan printe på papir, kan man også printe på magneter. Og det kan give dig mere fleksible løsninger men også sikre dig at komme et par skridt længere væk fra brug-og-smid-ud kulturen.

Start med Post-its

Et nemt sted at starte med at bruge magneter er ved at skifte Post-its ud med MagNotes. For hvor man kun kan bruge Post-its 1 gang, kan man bruge MagNotes igen og igen, da de har en skrivbar overflade for nem udviskning. Og der følger endda markers med i mange af pakkerne, hvor der er både magnet og viskehætte i boardmarkeren, så du kun skal bruge 1 ting i det daglige (den hænger af sig selv magnetisk, og derfor kan du slippe for både boardmarker-holder og en tavlevisker).

MagNotes er farverige notesblokke i forskellige størrelser, hvor man kan sætte en eller flere på alle magnetiske flader (dog ikke glastavler) og skrive beskeder eller tegne en proces. Og når en uge eller en opgave er afsluttet, visker man blot ud og starter forfra – eller man rykker rundt på sine MagNotes for at udvide, omstille eller flytte rundt på opgaver.

Næste skridt er nemmere oplysning

Mange dagligdagsting kan visualiseres med piktogrammer eller symboler, så du skal bruge mindre papir. Vi kan tilbyde dig at printe på magnetark og kontormagneter, så du får et bedre overblik med mindre papirspild. Og hvis du ønsker det, kan vi printe f.eks. et skema på magnetark med skrivbar overflade, så du kan ændre data men ikke de overordnede linjer, der går igen uge efter uge.

Man kan så meget med magnetløsninger

Der er så mange muligheder med magneter – ikke kun på kontoret men også på lageret, hvor man kan opnå mindre spild. Men det kan være svært at omfavne alle situationer i et indlæg. Så derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig eller én af mine kollegaer i kundeservice for at få tips og tricks til, hvordan I kan opnå at blive mere paperfree med magneter. Vi har mange gode idéer, men de færreste virksomheder er ens, så vi vil gerne hjælpe dig i retning af løsninger, der passer specifikt til jer, så der kommer en økonomisk gevinst oveni det miljørigtige ved at smide mindre ud. For med den rette løsning fra start kommer I også igang hurtigere og på en bedre måde.

Magnet-Mia, maj 2024

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark