Overnat billigt i Århus’ omegn og oplev det bedste af både by og natur

//

Søger du en billig hotel Århus? Så kom til Aarhus Hostel! Vi tilbyder en række af forskellige type værelser og store faciliteter for en dejlige og hyggelige overnatning hos os. Kommer du for arbejde eller en weekendophold med din familie, garanterer vi en uforglemmelig oplevelse.

Vores værelser

Det er både muligt at booke enkeltværelser og værelser til flere personer hos Aarhus Hostel. I stueetagen finder du 16 værelser med eget toilet og bad samt 3 værelser med fælles toilet og bad. Førstesalen består af 10 værelser med eget toilet og bad samt 8 værelser med fælles toilet og bad. Vores værelser har deres eget klædeskabe og skrivebord.

Vi har også pendleværelser for dem, der pendler til og fra Aarhus for arbejde, studie eller kurser. Du kan slippe mange timers transport til arbejde og retur, ved at vælge vores pendleværelser.

Hvis du kommer med din lille barn, er det muligt at leje en babyseng med 100-, på vores reception. Vi tilbyder også sengelinnedpakker med dynebetræk, pudebetræk, lagen samt et stort og et lille håndklæde til en person. Sengelinnedpakken koster 60-, pr. person. Hvis du har brug for at købe tandpasta, tandbørste, deodorant eller lignende, kan dette købes i receptionen.

Udendørs og indendørs faciliteter

Vi har både udendørs og indendørs faciliteter, der kan garantere en sjov og afslappende ophold på alle årstider. Vi har en dejlig grøn areal, hvor du kan gå en tur, løbe eller spille udendørsspil. Du kan også benytte dig vores bålplads og udekøkken eller bare nyde den rolige atmosfære på en af vores terrasser.

Du kan finde en spillerum med poolbord på vores hostel, så du kan tilbringe en hyggelig aften med dine venner eller din familie. I kælderen står en automat, hvorfra det er muligt at købe øl eller sodavand.

Vi glæder os til at se jer og byde velkommen i vores hyggelige rammer.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark