Ombetrækning af møbler er billigere end du tror

//

Hvis du er som de fleste andre, tror du sikkert, at det er dyrt og tidskrævende at ombetrække møbler. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at det ikke altid er tilfældet? Faktisk er der mange grunde til, at det kan være billigere at ompolstre møbler end at købe nye møbler. I dette blogindlæg vil vi undersøge nogle af disse grunde og vise dig, hvordan du kan komme i gang med dit eget projekt med ompolstring af møbler!

Stof og materiale er billigt

En af de største grunde til, at det er billigere med ombetrækning af møbler end at købe nye, er, at du ofte kan finde stof til en brøkdel af prisen for at købe nye møbler. Stofbutikker sælger typisk rester, som er stofstykker, der er tilbage fra større projekter. Disse reststykker kan bruges til at ompolstre stole, otomaner og andre småmøbler. Du kan også finde stof på udsalg hos mange onlineforhandlere.

Du betaler ikke for arbejdsomkostninger

En anden grund til, at det er billigere at ombetrække møbler end at købe nye, er, at du kan spare penge på arbejdsomkostningerne. Hvis du er god til at bruge en symaskine, kan du selv ompolstre dine møbler. Dette kan være en god måde at spare penge på og få præcis det udseende, du ønsker for dit hjem. Der findes også mange professionelle møbelpolstrere, som vil ompolstre dine møbler til en rimelig pris.

Du kan tilpasse det

Når du køber nye møbler, er du som regel bundet af den stil, farve og det stof, som butikken har på lager. Men når du ombetrækker møbler, kan du vælge det stof eller den farve, du ønsker for at skabe et unikt look til dit hjem. Du kan endda tilføje personlige detaljer som broderi eller applikationer for virkelig at få dine møbler til at skille sig ud. 

Som du kan læse, så er ombetrækning både billigt og nemmere, hvis du altså har evnerne til det.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark