Nyt og lækkert sexlegetøj fra Emerald Love

//

Emerald Love er et nyt lækkert mærke du ikke må gå glip af.

Emerald Love er et mærke sexlegetøj du ikke må gå glip af, men hvorfor er det tilfælder ? Det har nogle utrolig lækre detaljer og er til en pris man ikke kan sige nej til. Det er stort set kun plusser det det lækre mærke der forkæler øjne og sanser. 

Serien indeholder noget for både hende, ham og jer. Der er med andre ord noget for alle. Om du vælger en af de lækre vibratorer der har forskellige funktioner, eller om det skal være en penisring til frække oplevelser alene eller med din partner. Den store ergonomiske g-punkt vibrator finder legende let det rette sted og giver dig en oplevelse du nok ikke lige har fået før. Det hjælper selvfølgelig også at den har en silkeblød overflade af silikone og kan tages med i det varme bad. Er du dog mere til en stimulerende massage af klitoris, så skal du prøve den lækre lay-on vibrator eller massagestaven. Specielt den sidste er værd at kigge nærmere på. Den store massagestav giver kraftige vibration og er selvfølgelig genopladelig. Også ved denne kan du tage den med i bad. Det betyder at du kan bruger den bogstavelig talt overalt. 

Skal det være lidt mere diskret, og skal den kunne tages med i tasken. Ja så er du nød til at kigge på deres design scoop, som kaldes lipstick vibrator. Det er en vibrator der ikke er særlig stor, den har nemlig tæt på samme størrelse som en læbestift. Den ligner også en læbestift, hvilket gør den så utrolig diskret. Den kan være i lommen eller tasken og giver lækre vibrationer der kan målrettes meget præcist med den lille spids. Ligesom alle andre produkter i serien er den selvfølgelig også vandtæt og kan tages med i bad. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark