Når du skal købe nyt tøj så køb bambus

//

At købe nyt tøj kan være en skræmmende opgave, men hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv og vælge den miljøvenlige løsning med bambus? Bambus er ikke kun bedre for miljøet end konventionelle stoffer, det føles også blødt, har naturlige antibakterielle egenskaber og er utrolig slidstærkt. Når du står over for at skulle købe nyt tøj, er det oplagt at vælge bambus.

Bambustøj fås i alle afskyninger

Bambustøj fås i mange forskellige stilarter og designs, lige fra t-shirts til kjoler. Desuden vil du føle dig godt tilpas ved at bære noget, der er lavet af bæredygtige materialer. Så hvorfor ikke skifte til bambus i dag? Du vil se godt ud og samtidig være med til at beskytte miljøet. Tak, fordi du overvejer miljøvenlig mode!

Bambus er for alle

Bambustøj er heller ikke kun for voksne – der er også masser af smarte muligheder for børn. Bambusfibre skaber blødt og behageligt tøj, som dine små vil elske at have på. Og da det er naturligt allergivenligt, er det perfekt til dem med følsom hud eller allergier. Med så mange muligheder i farver, designs og stilarter er du sikker på at finde noget, der passer til din families behov. Tag et kig hos Copenhagen Bamboo, hvor du kan du finde et stort udvalg af tøj i lækkert og kvalitetsbevidst bambus.

Det er tid til en opgradering af garderoben

Når det gælder køb af tøj, er det miljøvenlige valg nemt at træffe et miljøvenligt valg. Bambustøj ser godt ud og føles endnu bedre – og så hjælper det dig med at gøre din del for miljøet. Så hvorfor ikke opgradere din garderobe med bambustøj i dag? Du vil se godt ud, føle dig godt tilpas og være med til at beskytte planeten! Det er miljøvenligt, fremfor hvis du køber tøj af bomuld.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark