Mødelokaler i lyse omgivelser

//

Står du og skal holde møde, kursus, foredrag eller andet hvor du mangler et lokale? hos City meetings står vi klar til at hjælpe dig.
Vi har lokaler med plads til mellem 10 og 25 deltagerer og alle lokaler er indrettet med borde, stole, tv-skærm, kaffemaskine og mini-bar med selvbetjning. Alt hvad et mødelokale skal indeholde. Derudover at man velkommen til at benytte fællesområderne i bygningerne.

To af vores lokaler har vi på Amaliegade i København, tæt ved Amalienborg, Nyhavn og vandet. På denne adresse kan man eventuelt pifte mødet op med et besøg i vores EscapeRooms der ligger blot lidt længere nede ad vejen. Så skal du holde møde i centrum af københavn, så har vi lokalerne til det.

De to andre lokaler er placeret ved Bispebjerg torv, lige ved grundtvigskirken og utterslev mose. Her er dejligt store lyse vinduer og mulighed for at supplere mødet med fx walk and talks på den smukke bispebjerg kirkegård.

Alle mødelokaler er uden vært og som gør det selv. Det er muligt at bestille forplejning udefra og vi henviser gerne til de bedste steder i området at få mad leveret fra og I kan selv forsyne jer med kaffe og drikkevarer fra vores minibar i rummet, og blot afregne dette når I forlader lokalet.

Priserne starter ved 200 kr. i timen (Ekslusiv moms) og skal man bruge lokalerne over flere dage, er vi åbne for mulighederne for at give noget rabat.

Skynd dig ind at booke dit mødelokale i København eller dit mødelokale i Nordvest. Om du bruger det til møder, undervisningslokale eller andet, er helt op til dig.

Se mere på vores hjemmeside og kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål til et af de lokaler vi lejer ud på timebasis.

Kontakt os her: https://citymeetings.dk/kontakt/
Læs mere her: https://citymeetings.dk/

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark