Mit arbejde som jeg elskede

//

Som projektleder på arbejde er hver dag en spændende udfordring, der kræver en kombination af organisatoriske færdigheder, lederegenskaber og evnen til at tænke strategisk. Min rolle indebærer at lede og styre projekter fra start til slut for at sikre, at de opfylder målene og leveres til tiden og inden for budgettet. 

 

Min typiske arbejdsdag begynder med at gennemgå projektplanen og opdatere statusrapporter. Jeg identificerer og prioriterer de opgaver, der skal udføres, og sikrer, at holdet er klar over deres ansvarsområder. Kommunikation spiller en vigtig rolle i mit arbejde, så jeg bruger en betydelig del af min tid på at koordinere med teammedlemmer, interessenter og andre interesserede parter for at sikre, at alle er informerede og på samme side. 

 

Som projektleder er det min opgave at identificere og håndtere risici, der kan påvirke projektets succes. Jeg analyserer potentielle problemer, udvikler løsningsstrategier og implementerer forebyggende foranstaltninger for at minimere negative konsekvenser. Dette kræver en konstant opmærksomhed på detaljer og evnen til at træffe beslutninger hurtigt og effektivt. 

 

Jeg elskede virkelig mit arbejde som projektleder og havde en passion for at lede projekter til succes. Men jeg indså, at der var områder, hvor jeg kunne forbedre mine færdigheder og styrke min viden om projektledelse. Jeg besluttede mig for at tage Prince2 Foundation-kurset for at opgradere mine kompetencer og få en dybere forståelse af den strukturerede tilgang til projektledelse. Jeg valgte at tage Prince2 Foundation-kurset hos Mentorix.dk. 

 

Kurset var en fantastisk mulighed for mig, da det tillod mig at lære i mit eget tempo og tilpasse det til mine arbejdsforpligtelser. Jeg kunne studere og deltage i kurset online, hvilket gav mig fleksibilitet og frihed til at tilpasse det til min travle tidsplan. 

 

Gennem kurset blev jeg introduceret til de syv principper og processer i Prince2-metoden. Jeg lærte om betydningen af styring af forretningscasen, definerede roller og ansvar, og hvordan man opretter og styrer projektplaner effektivt. Jeg var også i stand til at forbedre mine kommunikationsfærdigheder og lære at identificere og styre risici i mine projekter. 

 

Efter at have afsluttet kurset var jeg ivrig efter at anvende mine nye færdigheder og viden i praksis. Jeg implementerede Prince2-metoden i mine igangværende projekter og kunne strømline processerne og forbedre projektstyringen. Jeg følte mig mere selvsikker og i stand til at tackle udfordringerne i mine projekter på en mere struktureret og effektiv måde. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark