Minigolf på Bornholm

//

Synes du, det er svært at planlægge den oplagte date? Måske har du fundet dit livs kærlighed, eller du har fundet en sød fyr eller pige, som du gerne vil finde ud af, om I kan passe sammen? Så er Bornholm et ideelt sted at tage på date! Tag en weekendtur til den romantiske ø, hvor I finder masser af naturoplevelser og oplevelser, der vil være til jeres behov. Vi giver jer nogle idéer her:

  • Tag på sheltertur og cykeltur på Bornholm. Det vil helt sikkert få kærligheden til at blomstre, og i hvert fald være en sjov tur, hvor I kan være aktive sammen. Det er nemt at cykle på Bornholm, og du ser hele tiden ny, smuk natur. Der findes mange sheltere langs vandet, hvor I kan nyde en dukker i havet. 
  • Tag på sommerhusferie og besøg de forskellige attraktioner på Bornholm. Hammershus, rundkirkerne og Almindingen er interessante steder, hvor I kan finde mulighed for at snakke sammen og undersøge øens historie. 
  • Tag på besøg på en af Bornholms mange restauranter. Der findes utroligt mange restauranter, hvor der serveres lækker fisk, men selv hvis I ikke er til fisk, er der også mange muligheder. Bornholm er kendt for sine røgerier og sin is. I kan også nyde en is i solen, mens I slentrer i se små romantiske byer.
  • Besøg et af Bornholms minigolfbaner – eller dem alle sammen! Hvis I godt kan lide at konkurrere og få lidt udfordring, er det ideelt at besøge én af Bornholms minigolfparker. Der er mange af dem, og I skal nok få kamp til stregen med de forskellige baner. Vinderen kan få et billede på præmieskamlen, så mindet er foreviget. 
  • Tag på mountainbiketur på nogle af Bornholms vilde og sjove ruter! Du finder mange ruter i Almindingen og andre steder på Bornholm. I kan sagtens få en aktiv ferie på Bornholm, som ligger på til vandre- og cykelture i det fri.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark