Luksuriøse omgivelser til festen

//

Hvis du ønsker at holde en uforglemmelig fest, skal du gå hele vejen med de luksuriøse omgivelser. Fra smukke balsale til fantastiske, udendørs lokaler – vi har nogle af de mest fantastiske steder til din næste fest. Uanset om du fejrer en særlig begivenhed eller bare ønsker at imponere dine gæster, vil disse steder gøre din fest til en fest, du sent vil glemme!

Lej et gods

Hvis du ønsker at holde en fest i skønne omgivelser, så lej et gods. Vi kan klart anbefale Skrøbelev Gods. Det er et ekslusivt sted at holde konfirmation, bryllup, barnedåb, receptioner og meget andet. Skrøbelev gods er beliggende i Rudkøbing i Danmark. Stedet har unikke muligheder for at holde en fest under ekslusive forhold. Tæt på natur og i rolige omgivelser.

Det kan Skrøbelev God tilbyde

Udover dets navn og anerkendthed, så kan godset også tilbyde:

Leje af lokaler til store selskaber: Ejendommen har en stor og smuk balsal med plads til op til 200 personer. Balsalen er udstyret med moderne faciliteter, såsom et professionelt lydsystem, en scene og et dansegulv, men alt sammen inspireret fra gamle dage.

Under naturlige og smukke omgivelser: Ejendommen ligger i en stor og smuk park med gamle træer og en stor gård i midten, hvor man kan sidde og nyde en god kop kaffe eller et stille glas vin. Godset er et fantastisk sted, hvis i foretrækker at have luft omkring jer. det vil give gæsterne mulighed for at få en tur i området eller lade ungerne få krudtet af på det store areal, der er til rådighed.

Godset har personlige bryllupsplanlæggere til rådighed: Skal du holde bryllup til din næste fest og under at holde det på Skrøbelev Gods, så kan du få hjælp af godsets bryllupsplanlæggere. De kan være med i planlægningen eller stå for planlægningen 100%. De kender godset charme og ved, hvordan de kan få stedet til at fremstå idyllisk og romantisk.

Sådan sørger du for, at gæsterne har det godt

Det vigtigste for en vellykket fest er, at dine gæster har det sjovt. Her er nogle tips til at sikre, at din fest bliver en fest, som de aldrig glemmer!

Vælg det rigtige sted: Det sted, du vælger, skal være passende til den type fest, du holder. Hvis du holder en lille, intim sammenkomst, skal du bruge et stort, åbent område. Hvis du derimod inviterer hundredvis af gæster, har du brug for et sted, der kan rumme dem.

Sørg for underholdning: Ingen fest er komplet uden underholdning. Uanset om du hyrer et band, en DJ eller bare sætter noget musik på, skal du sørge for, at der er noget, som dine gæster kan nyde.

Sørg for masser af mad og drikkevarer: Dine gæster skal have noget at spise for at holde dem i gang hele natten lang! Sørg for, at du har nok mad og drikkevarer til at holde alle tilfredse.

Som du kan se, er der nok at tænke på, når man skal holde en fest. Overvej Skrøbelev Gods, hvis du ønsker at holde en uforglemmelig fest.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark