Invitér dit personale på kursusophold på Godset

//

Vidste du, at du har mulighed for at skabe et helt unikt kursusophold for dit personale hos Sonnerupgaard Gods?

Hvis ikke, skal du læse med her! 

Du finder intet mindre end seks forskellige kursuslokaler på Godset, og alle kursusophold er inklusiv professionel møde rådgivning.

De seks forskellige afdelinger/lokaler er: Kavalerfløjen, Hovedbygningen, Hestestalden, 1877-Laden, Høloftet og Dueslaget. Alle afdelinger/lokaler har forskellige kvaliteter og rummelighed – det er derfor forskellige hvilke afdelinger/lokaler, der egner sig bedst til hvilket kursus. 

Lær de forskellige afdelinger/lokaler på Sonnerupgaard Gods at kende her:

Kavalerfløjen

Denne afdeling er Godets mindste, og bruges primært som et grupperum. Det er oplagt til mindre arrangementer, og oplagt til at holde møder i løbet af dagen – hvorefter man kan spise middag i den tilhørende spisesal. 

Hovedbygningen

Hovedbygningen er den tidligere godsejerbygning. Denne er delt op i fire mindre rum, hvor der også er mulighed for at skabe et femte rum. Denne bygning har gode muligheder for breakout sessions eller gruppearbejde. 

Hestestalden 

Denne bygning er et klassisk konferencelokale – men alligevel er noget anderledes. Der er nemlig fjernet loftet, og derfor er de rustikke, gamle planker blevet synlige. Hestestalden er grundet dens udformning også oplagt til foredrag eller lignende. 

1877-Laden

Denne lade er Godets største. Her er der afviklet store ting blandt andet Carlsberg reklamer og Børsens Gazellepris. Her kan sidde op til 500 mennesker, hvis de sættes som en biografopstilling, derfor er der mulighed for at holde helt store arrangementer. Det er dog også nemt at opdele laden, hvis den skal bruges til mindre arrangementer. 

Høloftet

På høloftet kan der enten sættes borde som skoleborde eller i hestesko, hvad end i vælger, så er dette lokale super godt til undervisning i øjenhøjde. Selvom det er et lille lokale, er der god plads og derfor god luft.  

 

Dueslaget

Et andet lokale som indbyder til intimitet er Dueslaget. Dette er et smukt lokale med et loft i træ og med sin egen unikke historie. Her er det god mulighed for at afholde mindre og intime kurser. 

 

Hvad end i vælger af lokale på Sonnerupgaard Gods, så får i altid kyndig rådgivning af deres professionelle møde rådgivere, som hjælper jer med at danne de perfekte rammer for jeres kursus. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark