Indret dit hjemmekontor med disse tips

//

Drømmer du om at have dit eget hjemmekontor? Et sted, hvor du kan arbejde i fred og ro, uden distraktioner? Det er bestemt muligt at skabe et produktivt og inspirerende hjemmekontor med en lille indsats. I dette blogindlæg vil vi dele ni tips, der vil hjælpe dig i gang. Klik ind på hifi-hammeren.dk for at få meget mere inspiration.

Naturligt lys

Først skal du vælge et rum med masser af naturligt lys. Du kommer til at tilbringe meget tid i dette rum, så det skal være så behageligt og indbydende som muligt. Hvis du har mulighed for det, skal du vælge et rum med udsigt til naturen – undersøgelser har vist, at det kan øge dit humør og din produktivitet at være omgivet af grønne områder.

Komfortable møbler

Dernæst skal du sørge for, at dine møbler er komfortable og ergonomiske. Du kommer til at sidde i timevis ved dit skrivebord, så det er vigtigt at have en stol, der støtter din ryg og ikke giver dig smerter. Det samme gælder for dit skrivebord – hvis det er for lavt eller for højt, vil du ende med at få smerter i nakke og skuldre. Invester i kvalitetsmøbler, der holder i mange år.

Gør dit rum personligt

Nu er det tid til at gøre dit rum personligt og få det til at føles som dit eget. Hæng nogle kunstværker op, der inspirerer dig, sæt nogle få planter op, og tilføj andre personlige detaljer, der får dig til at føle dig hjemme. Det er dit rum – få det til at fungere for dig!

Hold det organiseret

Et rodet skrivebord er produktivitetens fjende, så hold tingene ryddelige og organiserede. Invester i nogle opbevaringsløsninger som f.eks. kurve eller kasser, så du kan få styr på alle dine kontorartikler. Og glem ikke at rydde op regelmæssigt – sæt tid af hver uge til at skille dig af med alt det, du ikke har brug for.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark