Hvornår kan vi rejse til London igen?

//

Mange danskere elsker at rejse til Storbritannien og ikke mindst London. Hele corona-balladen har dog gjort det en anelse irriterende og svært at komme ind i det britiske.

Men hvornår kan man så rejse til London?

I skrivende stund åbner England for alvor op for deres samfund igen fra 19. juli. Det betyder også, at englændere, der er blevet beskyttet mod virussen ikke længere skal i karantæne, når de kommer hjem fra en rejse.

Så det er jo faktisk rigtig gode nyheder – hvis man ellers er englænder. 

For os danskere, der bare gerne vil rejse til London, så ser det desværre anderledes ud. 

Der er nemlig ikke noget nyt om rejser til London og England for os danskere. Vi afventer pt udmeldinger fra de britiske myndigheder, men det ser ud til at der kan gå lidt tid. 

Hvad skal man se i London?

Der venter dog en fremtid, hvor vi kommer til at rejse mere end vi er vant til. I London kan du bl.a. se de mest populære seværdigheder såsom London Eye, Tower of London, Big Ben og British Museum. 

Der er dog også masser at opleve, hvis du gerne vil se nogle af de lidt mere utraditionelle sider af det engelske samfund. Tag evt til Camden Town eller Brick Lane, hvor der er lidt færre turister end du er vant til inde i Covent Garden og på Oxford Street. 

Hvis du gerne vil lidt ud af byen og i øvrigt er fan af Harry Potter universet, så anbefales det at tage med bussen op til Harry Potter Studios. Harry Potter Studios i London er nemlig et af de mest fantastiske steder i London, hvor du kan vandre rundt blandt kulisserne fra de populære spillefilm. 

Der er nok at se i London – vi glæder os til vi kan rejse dertil igen.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark